Pinterest Benzeri Uygulamalar: 5 Pinterest Benzeri Site

Pinterest Benzeri Uygulamalar: 5 Pinterest Benzeri Site
Pinterest Benzeri Uygulamalar: 5 Pinterest Benzeri Site

Dünyanın büyük resim pinleme sitesi Pinterest, herkes tarafından kullanılan ve dünya web site sıralamasında oldukça büyük bir yere sahip. Peki Pinterest benzeri siteler var mı? diye merak edenler için aynı Pinterest'e benzer resim pinleme siteleri olduğunu ve ilerleyen zamanlarda aynı Pinterest gibi büyük yerler edinebileceklerini düşündük ve sizlerle paylaşmak istedik.


Pinterest Benzeri Uygulamalar: 5 Pinterest Benzeri Site

Aşağıda paylaşacağımız Pinterest benzeri siteler ilerleyen zamanlarda sıralama olarak yükselebilecek kabiliyette olan bu siteleri şimdiden üye olup konularınızı o sitelerde de paylaşmak, sitenizin trafiğinin artmasını aynı zamanda da ilerleyen zamanlarda daha çok popüler siteler haline gelmeleri durumunda herkesten önce kayıt olmuş ve bu sayede daha büyük bir yer kazanmış olabilirsiniz. Hadi gelin şimdi sizlerle Pinterest benzeri resim paylaşım siteleri hakkında bilgiler verelim.

We Heart İt

Sosyal pinleme sitesi olan We Heart İt, adında da yer alan Heart yani kalp simgesine odaklanmış Pinterest benzeri site olarak dikkat çekiyor. Özellikle de alexa sıralamasındaki yeri mükemmel denebilecek düzeyde olmasından dolayı mutlaka burada üyelik oluşturup, sitenizin içeriklerini burada paylaşmalısınız. Özellikle sitesinde resim konusunda çok fazla içerik girenler mutlaka burada resimlerini paylaşsın. Aynı zamanda siteye yeni bir özellik olan "yazı paylaşma" imkanı da sunulmuş. Bu sayede daha iyi noktalara çıkabilir. Tam gençler için oluşturulan bir pinleme sitesi diyebiliriz. Zaten siteyi incelediğinizde bunu fark edeceksiniz. We Heart İt hakkında daha fazla bilgi almak "Weheartit.com'dan Ücretsiz Backlink Alma Yöntemleri" adlı konumuzu inceleyebilirsiniz.

GentleMint

Pinterest benzeri site arayanlar için diğer bir site ise GentleMint sitesidir. GentleMint sitesi, fotoğraflar, bağlantılar ve videolar paylaşabilmeniz için kullanabileceğiniz sosyal paylaşım sitelerinden bir tanesidir.


Dribbble

Diğer bir Pinterest benzeri site ise Dribbble sitesi diyebiliriz. Her ne kadar herkese hitap eden bir sosyal ağ olmasa da genel olarak tasarımcılar için oluşturulmuş bir sosyal ağ olarak dikkat çekiyor. Eğer ki ben profesyonel tasarımlarla ilgili biriyim diyorsanız bu Pinterest benzeri siteler arasında yer alan Dribbble'ı mutlaka ziyaret etmeniz gerek.

Pearltrees

Belki de bu siteler arasında Pinterest'e en çok benzeyen site Pearltrees sitesi diyebiliriz. Genel olarak takılar ile ağaçlar konusunda fotoğrafların yer aldığı bu uygulama ile sizler de fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz. Pearltrees hakkında bilgi almak için 'Pearltrees.com'dan Ücretsiz Backlink Alma Yöntemleri' adlı konumuzu ziyaret edebilirsiniz.

FoodGawker

Zaten adından da anlaşılacağı üzere yemekler ile alakalı paylaşımların bulunduğu bir sitedir. Amerika'da Pinterest genel olarak yemek tarifleri için kullanılmasından dolayı FoodGawker sitesi de sadece yemeklerden oluşan bir uygulama olarak oluşturulduğu biliniyor.

İlgili Konular

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim