Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Bilim kurgu filmleri sevenler için Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi filmi hakkında bazı detaylardan bahsetmek istedik. Bu detaylar arasında Rogue One konusu nedir? Rogue One oyuncuları kimlerdir? gibi merak edilenler yer almaktadır. Hadi gelin o zaman birlikte Rogue One filmi hakkında merak edilenleri film incelemesi adı altında inceleyelim.


Film izlemeyi sevenler özellikle de bilim kurgu filmleri izlemeyi sevenler için Rogue One Bir Stars Wars Hikayesi izle filmi tam kıvamında. Peki Rogue One vizyon tarihi nedir? Rogue One filmi 14 Aralık 2016 tarihinde vizyona girdiği biliniyor. 2 saat 14 dakikalık bir süreye sahip olan Rogue One filmi, bilim kurgu filmleri, macera filmleri ve aksiyon filmleri türünü canlandırıyor. Abd yapımı filmin yönetmen koltuğunda Gareth Edwards otururken oyuncu kadrosunda ise Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunun orijinal fikrinin sahibi John Knoll olarak bilinirken senaryosunu Tony Gilroy ile Chris Weitz birlikte kaleme almıştır. Orijinal karakterleri yaratan George Lucas olurken yapımcılığını ise Allison Shearmur, Simon Emanuel ve Kathleen Kennedy üstlenmiştir.


Rogue One Film Oyuncuları

Filmde Jyn Erso karakterini Felicity Jones, Captain Cassian Andor karakterini Diego Luna, Director Orson Krennic karakterini Ben Mendelsohn, Galen Erso karakterini Mads Mikkelsen, Saw Gerrera karakterini Forest Whitaker, Chirrut Imwe karakterini Donnie Yen, Baze karakterini Jiang Wen, K-2SO karakterini Alan Tudyk, Bodhi Rook karakterini Riz Ahmed, Mon Mothma karakterini Genevieve O'Reilly, Bistan karakterini Warwick Davis, Bail Organa karakterini Jimmy Smits, Lyra Erso karakterini Valene Kane, Senator Jebel karakterini Jonathan Aris, Dark Vador karakterini Spencer Wilding, X-Wing Pilot karakterini Jorge Leon Martinez ve Rebel Marine Commander karakterini ise Tyrone Love canlandırmıştır.


Film Tavsiyesi = Ölümcül Makineler İzle Konusu, Oyuncuları: 2018 Bilim Kurgu Filmleri


Rogue One Film Konusu

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi Film Konusu
Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
1977 tarihinde çekilen Yıldız Savaşları: Bölüm IV filminin öncesini anlatan Rogue One film konusu kısaca, ufak bir kız çocuğunun büyüyerek bir grubun içinde kendini bulması ve imkansız olarak görünen Ölüm Yıldızı planlarını çalmaya çalışmasını konu olarak ele almıştır. Death Star ile tüm gezegenleri bir çırpıda yok edebilme imkanı olan güç sahiplerinin elinden bir grup kahramanın Ölüm Yıldızı planlarını çalmak için girdiği aksiyon ve macera dolu sahneleri konu alıyor.


Rogue One Film Yorumum

Bilim kurgu filmleri seven birisi olarak izlediğim en güzel filmlerden bir tanesi olarak Rogue One filmi diyebilirim. Rogue One imdb puanına baktığımızda 7.8 olduğunu görebiliriz. Kurgu Gücü olarak filmi değerlendirecek olursak 10 üzerinden 7 puanı hak eden bir film olduğunu düşünüyoruz. Rogue One konusu bakımından da oldukça iyi bir konuya sahip diyebiliriz.


İlgili Konular

1- Dune: Çöl Gezegeni Film Konusu, Oyuncuları - Dune Film İncelemesi

2- Gökyüzünün Ötesinde (Beyond Skyline) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

3- Bronx: Rogue City Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim