SEO Uyumlu Türkçe Blogger Temaları

 

Blogger ile oluşturduğunuz bir site için istediğiniz gibi kaliteli Blogger temaları bulmak zor olabiliyor. Bu yazımızda SEO uyumlu ücretsiz Türkçe Blogger temalarını derledik. Temalar mobil uyumlu olarak seçilmiştir. 

SEO Uyumlu Türkçe Blogger Temaları

   Hem SEO uyumlu olan, hem de Türkçe Blogger temalarını listeledik. İçlerinden en beğendiklerinizi yorum olarak yazmayı unutmayın.

1. Saas | Portfolyo Teması



 
  Gördüğüm en başarılı Blogger portfolyo teması olduğunu söyleyebilirim. Gerçekten çok şık ve kullanışlı bir tema. İngilizce yazan yerleri Türkçe olarak düzenleyerek işe koyulabilirsiniz. SEO, mobil ve AdSense uyumluluğu bunmaktadır.

-

2. Sora Seo 2 | Blog Teması




  Bir blog teması olan Sora Seo 2 blog siteniz için işinizi fazlasıyla görecektir. Rahatlıkta Türkçeleştirip kullanmaya başlayabilirsiniz. Tasarımı, reklam alanları ve footer kısmının başarısıyla gönülleri fethediyor.


-

3- Pratico | Blog Teması




  Bu temayı başka bir yazıda da önermiştik. Bu yazıda da önermemin SEO uyumlu ve Türkçe olması. 


-


4- Sora Home | Portfolyo Teması




   Şirketinizin bir Web sitesine ihtiyacı varsa, Blogger'ı kullanıp, bu temayı aktif edebilirsiniz. Bir şirket sitesi için yeterli olacak kalitede bir tema. 


-

5- Sora CV | CV Teması




  Blogger'da CV teması bulmak zor. Bu tema sizin CV konusunda işinizi görebilecek, tasarım konusunda da gayet yeterli olan, %100 Türkçeleştirilebilecek, SEO uyumlu bir Blogger teması. Şayet Blogger'dan bir CV sitesi açacak olsam, bu temayı kullanırdım.


-

6- Fabel | Magazin Teması




  Magazin teması olarak kullanılabilecek Fabel teması, sade bir tasarıma sahip. Sağlıklı yaşam, yemek tarifleri, hayat ipuçları, kadınca, doğa gibi konulara sahip siteniz varsa bu tema tam size göre.


-
 
  7- Om Travel | Seyahat Blogu Teması




  Bu temayı seyahat blogunda kullanabilirsiniz. Minimalist ve göz yormayan bir tasarıma sahip. Ve tabii ki SEO uyumlu bir tema.


-

8- Wilder | Fotoğraf Blogu Teması




  Bir fotoğrafçı iseniz, bu modern ve sade fotoğraf blogu temasını kullanmanızı öneririm. Ücretli ve demo olarak indirebileceğiniz bu temanın, SEO ve AdSense uyumlu olduğunu söylemeliyim.

-

9- Dark Mag | Oyun Blogu Teması




  Karanlık ve modern bir tasarıma sahip bu oyun teması, oyun dışında film incelemeleri gibi bir sitede de kullanılabilir.

-

10- Sora Shop | E-Ticaret Teması




   İnanması güç ama Blogger'dan da e-ticaret sitesi kurulabileceğini gösteren bu tema ücretsiz! Tabii ki SEO uyumlu. Birkaç dokunuşla tamamen Türkçe bir tema haline de getirebilirsiniz. Bu tema o kadar kullanışlı, kaliteli ve modern ki Blogger teması olduğuna emin olamadım. Kredi kartı ile insanların alış - veriş yapabileceği, ürün ekleyip - çıkartabileceği tek kelime ile HARİKA bir tema! Bu kadar övdüğüme göre önizlemesine bakarsınız.


-

Tema Nasıl Kurulur
  1. Şablonu indirin.
  1. Site panelinize girin.
  1. "Tema" seçeneğine tıklayın.
  1. "Özelleştir"in yanında bulunan ok işaretine tıklayın.
  1. "Geri yükle"ye tıklayın.
  1. Şablonu yükleyip, gerekli düzenlemeleri yapın.
  1. İşte bu kadar!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim