The Beast - Bir Babanın Öfkesi Film Konusu, Oyuncuları ve İncelemesi

The Beast - Bir Babanın Öfkesi Film Konusu, Oyuncuları ve İncelemesi
The Beast - Bir Babanın Öfkesi Film Konusu, Oyuncuları ve İncelemesi

2020 Netflix filmleri arasında yer alan orijinal adı The Beast olan ve diger bir ismi La Belva olan  Bir Babanın Öfkesi konusu nedir? Bir Babanın Öfkesi oyuncuları ve rolleri nelerdir? gibi merak edilen daha birçok detayı sizler için film incelemesi adı altında ele aldık. O zaman gelin İtalya yapımı The Beast filmi hakkında detayları birlikte inceleyelim.


The Beast - Bir Babanın Öfkesi Film Konusu, Oyuncuları ve İncelemesi

26 Ekim 2020 tarihinde İtalya'da vizyona giren Bir Babanın Öfkesi filmi yönetmen koltuğunda Ludovico Di Martino oturuyor. Senaryosunu Claudia De Angelis ile Ludovico Di Martino'nun kaleme aldığı The Beast filmi bizlere dram filmleri ve aksiyon filmleri türlerini sunuyor. Bir Babanın Öfkesi IMDb puanına baktıgımızda ise 5.2 olarak karşımıza çıkmıştır.


Bir Babanın Öfkesi Oyuncuları

Leonida karakterini Fabrizio Gifuni, Simonetti karakterini Lino Musella, Angela karakterini Monica Piseddu, Mozart karakterini Andrea Pennacchi, Mattia karakterini Emanuele Linfatti, Peppe karakterini Nicolo Galasso, Emanuele karakterini Giacomo Colavito, Teresa karakterini Giada Gagliardi, Faina karakterini Gianmarco Vettori, La Mastina karakterini Silvia Gallerano, Agente Belli karakterini Massimiliano Setti, Psichiatra Militare karakterini Daria Deflorian, Cameriera King of the Pollo (as Camille Dugay) karakterini Camille Dugay Comencini, Agente Petrassi karakterini Stefano Guerrieri, Agente Floris karakterini Francesca Turrini,


Film Tavsiyesi = Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi


Spacciatore con i Tacchi karakterini Tommaso Paolucci,  Sgherro Pompa di Benzina 1 karakterini Riccardo Caruso, Sgherro Pompa di Benzina 2 karakterini Morris Masci, Capo dei Mastini karakterini Marco Mario de Notaris, Mastino Tatuato karakterini Diego Riace, Ex-Commilitone karakterini Francesco Biscione, Torturatore Arabo karakterini Wael Habib, Scagnozzo Torturatore karakterini Mohamed Ganem, Capitano Incursori karakterini Gianpiero Pumo, Giovane Incursore karakterini Matteo Berardinelli, Bodyguard Pelato karakterini Salvo Puglisi, Il Russo karakterini Andrei Nova, Vecchio Carcerato karakterini Gianfranco Miconi, Tossico Nevrotico karakterini Niccolo Pistone, Ragazzo Discoteca karakterini Giancarlo Commare ve Ragazza Discoteca karakterini Benedetta Gargari canlandırmıştır.


The Beast - Bir Babanın Öfkesi Konusu

The Beast - Bir Babanın Öfkesi Konusu
The Beast - Bir Babanın Öfkesi Konusu
Filmin konusuna kısaca baktığımızda bir eski bir Özel Kuvvet mensubu adamın ufak kızı kaçırılır. Kızı kaçırılan adam oldukça dengesiz birdir. Sebebi ise eskiden yaşadığı bazı olaylardır. İşte b adam kaçırılan kızını kurtarmak adına içindeki vahşi canavarı çıkaracaktır fakat işler kendisinin şüpheli konuma düşmesiyle bir anda karışacaktır.


Bir Babanın Öfkesi Yorumum

Bir Babanın Öfkesi konusu aslında birçok filme benzer bir konuya sahip diyebiliriz. Fakat bu filmde konunun pek de güzel işlendiğini söylemek mümkün olmayacaktır. Filmi izlemek adına açıktım ha güzel olacak derken son yarım saate kadar geldim fakat en sonunda dayanamayıp kapattığımı belirtmek isterim. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz diyerek yine sizlerin de göz atarak kendi değerlendirmenizi yapmanızı belirtebilirim.


İlgili Konular

1- Bronx: Rogue City Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

2- Doğaüstü - Chronicle Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

3- İsyan - Revolt Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

4- Ölümcül Labirent 2 Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim