The Dig Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

The Dig Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
The Dig Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

2021 filmleri arasında yerini almak için hazırlanan The Dig film konusu nedir? The Dig ne zaman vizyona girecek? The Dig oyuncuları kimdir? İşte Kazılar olarak da bilinen The Dig filmi hakkında merak ettiğiniz tüm detayları sizler için film incelemesi adı altında inceledik.


The Dig Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Roman uyarlaması The Dig, 29 Ocak 2021 tarihinde vizyona girecek. The Dig filmi yönetmen koltuğunda Simon Stone oturuyor. Netflix yapımı The Dig film oyuncuları arasında Lily James, Johnny Flynn ve Ralph Fiennes gibi isimler yer alıyor. Biyografik filmler, dram filmleri ve tarih filmleri türlerini bir arada bizlere sunan The Dig filminin orijinal fikrinin sahibi John Preston olurken senaryosunu kaleme Moira Buffini almıştır. Filmin yapımcılığını ise Carolyn Marks Blackwood, Murray Ferguson birlikte üstlenmiştir.


Film Tavsiyesi = Güvenlik - Security Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi


The Dig Film Oyuncuları

Johnny Flynn, Ken Stott, Ben Chaplin ve Monica Dolan isimlerinin yanı sıra filmde Peggy Preston karakterini Lily James, Basil Brown karakterini Ralph Fiennes, Edith Pretty karakterini Carey Mulligan, William Grimes karakterini Arsher Ali, John Jacobs karakterini Joe Hurst, British Army Major karakterini Chris Wilson, Florence Thompson karakterini Eileen Davies, Police Officer karakterini Grant Crookes, BBC Reporter karakterini Jane Fowler, George Spooner karakterini James Dryden, Mrs. Lyons karakterini Ellie Piercy, Journalist karakterini Kate Margo, Teenager karakterini Chole Stannage, Fisherman karakterini Kevin Nolan, Policeman karakterini Paul O'Kelly, Air Raid Warden karakterini Jack Bennett, Kissing Couple karakterini Zina Esepciuc, Pilot karakterini Christian Cole canlandırmıştır.


The Dig Film Konusu

Film kısaca bir arkeolog var ve bu arkeolog 1938 tarihinde Sutton Hoo'nun tarihsel düzeyde oldukça önemli olan kazısına başlamasını konu olarak işlemiştir.


The Dig film konusu romandan uyarlanmıştır. Bu romanın yazarı John Preston olarak biliniyor. Tarihi filmler ve biyografik filmler sevenlerin izleyebileceği kaliteli bir film gibi duruyor.


İlgili Konular

1-The Beast - Bir Babanın Öfkesi Film Konusu, Oyuncuları ve İncelemesi

2- Çıkmaz Yol - Standoff Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

3- Ölümcül Labirent 2 Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim