Ücretli yazarlık yaparak para kazanmak!

Ücretli yazarlık yaparak para kazanmak!
Ücretli yazarlık yaparak para kazanmak

Evet doğru duydunuz.

Ama...

Gerçekten ama gerçekten çok zordur. Peki, blog yazarak ne kadar para kazanabilirsiniz. Gelin size bu konuyu ağzım döndükçe açıklamaya çalışayım...

1. Güvenilir bloglar veya blog sahipleri ile çalışılmalı.

    Öncelikle güvenilir bir blog sahibi ile iletişime geçmeniz çok önemli. ''Bugün yaz yarın al'', ''sen yaz 10 - 15 tane ben sana ücretini havale yapayım'' tarzında, konuşan blog sahiplerinden ''koşarak'' uzaklaşın. Çünkü bunlar yalancı ve tek düşündükleri kendi bloglarının hit almasını sağlamak.

2. Ücretleri işe başlamadan muhakkak konuşun.

    Genelde ücretler 100 cümlede 1 tl 1000 cümlede 1 tl tarzında ilerler. Peki bu fiyatlar değişebilir mi? Kesinlikle... Önceden kesinlikle fiyatları konuşmanız gerekli olduğunu sakın unutmayın. Sonra heyecanınızı kaybetmenizi istemem.

3. Kopyala yapıştır yaparım parayı '' kaparım '' kazanırım ne olacak!

    Bu şekil düşünmeyin çünkü blog sahipleri, kopya içerikleri anlamak için ücretli veya ücretsiz milyonlarca web sitesinden, kopya içerik mi yoksa özgün içerik mi anlayabilir. O yüzden yalan dolan ile bu işlerin olmayacağını şimdiden hatırlatayım. ( tabi blog sahibi acemi değilse...)

4. Blog sahipleri kendi istedikleri konu üzerine yazmanızı isteye bilir.

    Evet bu konu gerçekten çok can sıkıcı ve bunaltıcı olabilir. Siz örneğin hamilelik ile ilgili yazı yazmak veya o konu hakkında bilgi birikimine sahip olabilirsiniz. Lakin gelir blog sahibi ( acayip gıcığımdır bu tiplere ) '' git cumhurbaşkanı'nın annesi'nin babasının hayatını yaz'' der. Öyle bakar kalırsınız. Kısacası bu konu 2. maddede açıkladığım muhakkak konuşun başlığının alt konusudur. Benim blogumda süreç nasıl mı ilerliyor ? '' NE İSTERSEN YAZ '' senin bilgi birikimin benim için daha önemli....

Gerisi tam anlamıyla kaleminin ve cümlelerin gücüne bağlı...

Evet kısaca anlatmak istiyordum konuyu ama yine uzun oldu özür dilerim.
Umarım birazcık kafanızdaki soru işaretlerini kaldıra bilmişimdir.

Unutmadan! Benim bloğumda da çalışabilirsiniz. Hakkımda bölümünden mesaj atmanız yeterli.

Esenlikler ile kalmanız temennisi ile efendim. 

Hoşçakalın.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim