Ücretsiz Blogger Temaları 2021

 

Ücretsiz blogger temaları 2021. Yeni, özgün, farklı ve 2021 yılına damga vuracak blogger temaları hem de ücretsiz! 2021 yılının en güncel blogger temaları.



Ücretsiz Blogger Temaları 2021

 

Blogger standart olarak 26 adet ücretsiz blogger tema seçeneği sunmaktadır fakat bu blogger temalar çağın biraz gerisinde kalmış diyebiliriz. Elbette, tasarım beğenisi kişiden kişiye değişebilir. 

 

Blogger ile kurulmuş blog hesabınıza tema kurulumu yapmak oldukça kolaydır. Sadece 1 dakika içerisinde temanızı kurabilir ve aktif hale getirebilirsiniz.

 

İnternet üzerinde sunulan binlerce ücretsiz blogger teması bulmanız mümkündür. Bazı ücretsiz blogger temalarının ise yarı profesyonel tasarımları ücretsiz sunulmakta, tam sürümü için küçük miktarlarda (20-50 TL gibi) ücret talep etmektedir. 

 

Yine de ücretsiz blogger temaları bulmak oldukça kolaydır ve sayıları binleri bulabilir. Yabancı siteleri takip ederek oluşturduğumuz blogger temaları konumuzdan hem temalara gözatabilir hem de indirip kurulumlarını yapabilirsiniz.  

 

Blog tema önerisi yaparken göze hitap etmesinin yanında seo ve açılış hız verilerini de paylaşarak tema hakkında detaylı fikre sahip olmanızı sağlamaya çalışacağım. Sizler için derlediğim blogger temalarına gözatmanızı öneriyorum.

 

Ayda bir de olsa güncel blogger teması yüklemeye ve tanıtmaya devam edeceğimi bilmenizi isterim. 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim