Uncut Gems Film Konusu, Oyuncuları ve İncelemesi

Uncut Gems Film Konusu - Uncut Gems Oyuncuları ve İncelemesi
Uncut Gems Film Konusu - Uncut Gems Oyuncuları ve İncelemesi

Taxi serisinden de tanıyacağınız Adam Sandler'ın başrolünde yer aldığı Uncut Gems film konusu nedir? Uncut Gems oyuncuları ve rolleri nedir? Hadi Uncut Gems hakkında merak edilen tüm detayları film incelemesi adı altında birlikte inceleyelim.


Uncut Gems Film Konusu, Oyuncuları ve İncelemesi

25 Aralık 2019 tarihinde vizyona giren Uncut Gems filmi,  2 saat 15 dakikalık süreye sahiptir. Gerilim filmleri, polisiye filmler, suç filmleri, kara mizah türlerinde işlenen Uncut Gems filmi yönetmen koltuğunda Benny Safdie ile Josh Safdie birlikte oturuyor. Abd yapımı Uncut Gems oyuncu kadrosu içinde Adam Sandler, Idina Menzel ve Lakeith Stanfield gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu ise Ronald Bronstein, Benny Safdie ve Josh Safdie birlikte kaleme alırken yapımcılığını ise Sebastian Bear-McClard, Oscar Boyson, Eli Bush ve Scott Rudin birlikte üstlenmiştir.


Uncut Gems Oyuncuları ve Rolleri

Filmde Howard Ratner karakterini Adam Sandler, Dinah karakterini Idina Menzel, Demany karakterini Lakeith Stanfield, Arno karakterini Eric Bogosian, Lexus karakterini Pom Klementieff ve Gooey karakterini Judd Hirsch canlandırmıştır. Kevin Garnett ve Julia Fox'ta film oyuncuları arasında yer alıyor.


Film Tavsiyesi = Avcı'nın İntikamı Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi


Uncut Gems Konusu

Film kısaca elmas ticaretinin döndüğü bir bölgede geçen olayları konu olarak ele almıştır. Howard, zengin ve ünlülere satış yapan bir kuyumcudur. Kuyumcunun mallarının bir kısmının çalınması sonrasında resmen hayatı karmakarışık bir hal alıyor ve işler polisiye bir hal almaktadır.


Uncut Gems Yorumum

Uncut Gems oyuncu kadrosu içinde Adam Sandler'ın olması filmin aldığı ödülleri hak ettiğinin kanıtıdır. Polisiye filmler severler için Uncut Gems konusu da oldukça kaliteli olduğunu söyleyebiliriz. Sizler de filmi izlediyseniz konumuz altında yorum yaparak izlemek isteyenlere bir fikir sunmuş olabilirsiniz.


İlgili Konular

1- The Dig Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

2- Çıkmaz Yol - Standoff Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

3- Güvenlik - Security Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim