Yılbaşı Sokağa Çıkma Yasağı Olacak mı? Yılbaşı Ne Zaman, Hangi Gün?

Yılbaşı Sokağa Çıkma Yasağı Olacak mı? Yılbaşı Ne Zaman, Hangi Gün?
Yılbaşı Sokağa Çıkma Yasağı Olacak mı? Yılbaşı Ne Zaman, Hangi Gün?

Malumunuz covid-19 salgını hala etkisini sürdürürken yılbaşı sokağa çıkma yasağı olacak mı? diye merak ediliyor. Peki yılbaşı sokağa çıkma yasağı var mı? Yılbaşı ne zaman hangi güne denk geliyor? Yılbaşı sokağa çıkma yasağı kaç gün olacak?


Yılbaşı dendiği zaman hepimizin aklına elbette ki eğlence geliyor. Aslen kültürümüzde yeri olmayan fakat her sene ülkemizde kutlanan yılbaşı, bu sene muhtemelen coronavirus salgını nedeniyle evlerde kutlanabilir. Sosyal mesafenin oldukça önemli olduğu bu günlerde, özellikle koronavirüs salgınının hala etkisini devam ettiriyor olmasından dolayı muhtemelen yılbaşı sokağa çıkma yasağı getirilebilir.


Bakınız = Yılbaşını Kimler Kutlar? Yılbaşı Neden Kutlanır? Yılbaşı Geleneği Nedir?


Yılbaşı Ne Zaman, Hangi Güne Denk Geliyor?

Yılbaşı 2021 senesine girerken yeni yılı kutlamak daha doğrusu yeni yılı kutlamak bahanesiyle eğlenmek için insanların bir araya geldiği gün diyebiliriz. Peki yılbaşı 2021 ne zaman? Yılbaşı kutlaması yapacaklar için 31 Aralık 2020 tarihinin gecesi 10'dan geriye sayılarak yılbaşı kutlaması yapılacak. Peki Yılbaşı 2021 hangi güne denk geliyor? 31 Aralık gününe denk geliyor fakat ama hangi güne denk geliyor arkadaş diyorsanız, yılbaşı perşembe gecesi kutlanacak.


Yılbaşı sokağa çıkma yasağı tarihleri belli oldu. 31 Aralık 2020 Perşembe günü saat 21:00'dan sonra sokağa çıkma yasağı olacağı açıklandı. Yılbaşı sokağa çıkma yasağı kaç gün olacak? Açıklanana göre perşembe günü başlayan sokağa çıkma yasağı 4 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 05:00'da son bulacak. Yani sokağa çıkma yasağı 4 gün olacak.


İlgili Konular

1- 14 Şubat Sevgililer Günü Tarihçesi ve Neden Kutlanır

2- Web Sitenizin Sayfalarında Yılbaşına Özel Kar Yağdırma Efekti Kodu

3- Filipinler'de Tatil Yapılabilecek Harika Ötesi 11 Muhteşem Ada


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim