YouTube Otomatik Oynatma Butonunu Videonun İçine Ekledi

YouTube Otomatik Oynatma Butonunu Videonun İçine Ekledi
YouTube Otomatik Oynatma Butonunu Videonun İçine Ekledi

YouTube, yeni yaptığı güncelleme ile bilgisayar gibi geniş ekranlarda sağ üst tarafta yer alan 'otomatik oynatma' butonunu videolarını içine ekledi. Gün geçtikçe daha da büyük bir kitleye sahip olan Youtube, yeni yeni özelliklerin yanı sıra var olan özelliklerde de bazı değişiklikler yapıyor. Bunlardan bir tanesi de otomatik oynatma sekmesi oldu. İşte detaylar haberimizde..


Bakınız = YouTube Sarı Dolar Nedir Ne Anlama Geliyor?


YouTube, her geçen gün daha da yeni özelliklerle karşımıza çıkarken şimdi de video otomatik oynatma seçeneğinin yerini değiştirdi. Daha öncesinde oturum sekmesinin altında çıkan videoların hemen üstünde yer alan otomatik oynatma butonu, artık yeni düzenleme ile videoların içerisinden ayarlanabilecek. Bunun için yapmanız gereken tek şey açtığınız videonun üzerine mouse imlecini getirip sağ alt kısımda çıkan otomatik oynatma kapalı/açık olarak olarak değiştirebilirsiniz.


Bu konumuzda sizlere YouTube otomatik oynatma için yapılan güncelleme hakkında bilgi verdik. YouTube üzerinde yapılan bir değişiklik olursa yine sitemiz üzerinden en hızlı bir şekilde haber alabilirsiniz. Bizleri takipte kalınız.


İlgili Konular

1- YouTube Türkiye'de Temsilci Tüzel Kişiliği Atayacağını Duyurdu

2- Sitede Paylaşmak İçin YouTube Embed Kodu Nasıl Alınır?

3- YouTube Kanalı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir? - YouTube Kanal Silme


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim