Adsense Alternatifi Para Kazanma Yolları

Adsense Alternatifi Para Kazanma Yolları


{tocify} $title={Adsense Alternatifi Para Kazanma Yolları}

Google Adsense wep sitesi üzerinde para kazanmanızı sağlayan en bilinir reklam yayınlama aracı ancak onay almak zorlaştı bu yüzden bir çok wep site sahipleri Adsense alternatifi para kazanma yollarını bulmak ve para kazanmaya başlamak istiyor.

Google Adsense onay alma her geçen gün daha da zor hale gelmekte Adsense politikalarına uygun sitenizin olması onay alabileceğiniz anlamına gelmemekte İçerik üreticileri için en önemli unsur ürettiği içeriği daha fazla insana erişimini sağlamak. Google Adsense sosyal medya trafiği ve organik olmayan trafik kaynaklarına sahip wep sitelerini adsense onay vermede zorluk çıkarabiliyor.

Googlenin bu politikası insanları google adsense altenatifi reklam veren şirketlere veya Adsense alternatifi para kazanma yolları bulmaya zorluyor. Adsense reklamları bazı insanlar tarafından kötüye kullanımı yüzünden bu zorluklar daha da zor hale geliyor. Bu insanlar vardı ve olacak herkes Adsense reklamlarını kötüye kullanacak diye bir şey yok.

Bu gün en fazla kullanılan arama motoru Google Arama motoru olması, reklam verenlerin Google de var olma isteği reklam verenlerin Google Adsye reklam vermesine buda en fazla kazanç sağlayan sistemin Google Adsense olmasını sağlıyor. Siteniz için uygunsa öncelikle Google Adsense başvurun onay alır iseniz ve yeterli trafiğiniz var ise Ezoic, DoubleClick veya googlenin diğer reklam servisleri sayesinde gelirinizi artırabilirsiniz.

Alternatif Para Kazanma Yolları Nelerdir?

Alternatif para kazanma yolları olarak diğer reklam veren şirkerler veya affiliate marketing gibi yöntemleri en bilinen yöntemleri tanıtacağız. Affiliate marketing nedir diye soranlara kısaca satış ortaklığı denilir.

1- Amazon Affiliate Marketing

Amazon Associates olarakta adlandırılan Amazon Affiliate Marketing sistemi Amazon.com'da bulunan ürün veya hizmetin satışına aracılık etmeniz halinde belli bir miktar komisyon kazanırsınız. En bilinen ve güvenilen marketing sistemi Türkiye için henüz bulunmamaktadır. Yabancı dilde bir sitenizin olması durumunda bu sistemden para kazanabilirsiniz. Marketing sistemi için uygun bir siteniz var ise bu sistem sayesinde çok iyi paralar kazanabilirsiniz.

2-  Media.Net

Media.net Yabancı dilde site sahipleri için en iyi adsense alternatifi reklam şirketi 2 gün içinde size cevap veriyor. Yahoo ve Bing ortaklığından doğan reklam şirketi en iyi adsense alternatifi olabilir.

3- Adcash 

Oyun Siteleri için uygun olan bu reklam veren şirketi Adcash şirketi +18 ve kumar reklamları yayınlamıyor. Adcashte üyelik başı ve cpm olarak para kazanmanıza olanak veriyor.

4- Admatic

Gösterim başına para kazanabileceğiniz Admatic reklam şirketi +18 haric hemen hemen tüm siteleri kabul eder.Türkiye merkezli şirket güvenilir ve bir çok firma tarafından kullanılmaktadır.

5- Adsterra 

Kabul edilme şansınızın yüksek olduğu bir diğer reklam şirketi Adsterra diğer şirketlere göre daha fazla ödeme yöntemi sayesinde kolay ödeme alabileceğiniz reklam şirketi.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim