Al Capone Geri Dönüyor! Tom Hardy Canlandıracak

Al Capone Geri Dönüyor! Tom Hardy Canlandıracak

Yönetmenliğini Josh Trank'in üstlendiği Capone Filminde ünlü oyuncu Tom

Hardy, Al Capone'yi canlandıracak. Josh Trank Twitter hesabından paylaştığı Fragman oldukça ilgi çekti.

Capone Filminin konusu Al Capone 10 yıl hapishaneden sonra bunamadan muzdarip hasta Capone  şiddetli geçmişi musallat olmaya başlayan Al Capone üzerine yoğunlaşıyor. Biyografik filmde Ünlü mafya babasını Capone'nin suç işlediğine inanılsa da vergi kaçakçılığından 10 yıl hapis cezası alır.

Gerçek olaylara dayanan "Capone", 10 yıllık hapis cezasını tamamladıktan sonra bir zamanlar Chicago'daki mafya patronunun Miami'deki hayatına odaklanıyor.

Resmi özete göre: 47 yaşındaki Al Capone, 10 yıl hapis yattıktan sonra bunalımdan muzdarip olmaya başlar ve şiddet dolu geçmişinden musallat olur. Film Fonzo olarak lanse edilsede 2018'de New Orleans'ta çekildi. Tom Hardy dünyanın en kötü şöhretli gangsteri olan yaşlanan Al Capone olarak karşımıza çıkacak.

Oyuncular ayrıca Kyle MacLachlan, Linda Cardellini, Jack'i de içeriyor. Lowden, Matt Dillon ve Neal Brennan. Josh Trank senaryoyu da yazdı. Russell Ackerman, Lawrence Bender, Bron Creative'den Aaron L. Gilbert ve John Schoenfelder projede yapımcı olarak görev yapıyor.

Capone ve ABD'de Vertical Entertainment tarafından piyasaya sürülecek. Salgın nedeni ile 12 Marta online mecralarda gösterimi yapılması bekleniyor.

Capone (Fonza) Fragmanı


Al Capone Kimdir?

Al Capone ; Gerçek ismi Alphonse Capone . İtalyan asıllı Amerikalı mafya lideridir. ABD alkol yasağından yararlanarak güçlenen ve Amerikan ekonomisinin zor günler yaşadığı Büyük Bunalım dönemindeki fırsatlardan yararlanarak güçlendi.

Çocukken suç işlemeye başlayan Alphonso "Çocukken her akşam yatmadan önce ve aklıma geldiği her an Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim."

İşlediği suçlardan yakalanamayan Alphonse Capone (Al Capone) vergi kaçırma cezasından 10 yıl hapis girdi.

Karıştığı bir kavgada yüzüne aldığı bıçak yaraları nedeni ile Capone'ye "scarface" yaralıyüz lakabı takılmıştır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim