Alacakaranlık Yazarından Gizemli Geri Sayım

Alacakaranlık Yazarından Gizemli Geri Sayım

Alacakaranlık Yazarından Gizemli Geri Sayım Ne Anlama Geliyor?

Alacakaranlık Yazarı Stephenie Meyer'in Web Sitesinde Gizemli Geri Sayım 4 Mayıs 2020 Pazartesi Tarihini İşaret Ediyor. Ünlü Yazar Neden Geri Sayım Kullandığı bilinmiyor Ancak Bir Kaç Teori Var.

Stephenie Meyer'in web sitesine erişim sağlamaya çalıştığınızda sizi geri sayım sayacı karşılıyor 4 mayıs pazartesi gününü işaret eden sayaç neden kurulduğu hakkında bir kaç teori var. Alacakaranlık serisi hayranlarının bir kaç teorisi var ancak gerçek nedir bilinmiyor.

Daha önce sızdırılan ve yazar tarafından rafa kaldırılan Midnight Sun kitabının yayınlanacağı görüşünde olsa da Yeni bir Film uyarlamasına işaret edebileceği yönünde bilgilerde bulunuyor.

Midnight Sun 2008 yılında sızdırılmasından sonra projeyi durdurma kararı aldı. Alacakaranlık Yazarının sitesinde Film Yapım şirketi Fickle Fish Films'e ait sosyal medya hesabının olması dikkat çekiyor. Geri sayım sayacının bulunduğu sayfada yer alan sosyal medya ikonları yapım şirketinin sosyal medya hesaplarına bağlantı veriyor.

Stephenie Meyer yazdığı dört Alacakaranlık kitabı bulunmaktadır. Kitaptan uyarlama Alacakaranlık filmleri beğenilmiş ve serinin beş filmi bulunuyor.

Stephenie Meyer ait  Alacakaranlık (Twilight), Alacakaranlık Efsanesi:Yeni Ay, Alacakaranlık Efsanesi:Tutulma ve Alacakaranlık Efsanesi:Şafak Vakti Dört kitap bulunuyor. Her kitap filme uyarlandı ancak Alacakaranlık Efsanesi:Şafak Vakti iki bölüm olarak sunuldu.

Alacakaranlık Yazarının Gizemli Geri Sayımı büyük ihtimalle yeni kitabını işaret ediyordur. Sızdırılan kitabını yayınladıktan sonra yazmaya devam ettiği biliniyor. Yeni Midnight Sun kitabını tanıtması veya yeni bir filminin gelmesi muhtemeldir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim