Amazon, Ücretsiz Crucible Oyununu Duyurdu

Amazon, Ücretsiz Crucible Oyununu Duyurdu

Amazon, ücretsiz nişancı 'Crucible' oyununu duyurdu. Amazon games yeni çevrimiçi oyunu crucible oyununun tanıtım ve çıkış tarihini açıkladı.

Amazon'un yeni online ücretsiz oyunu 'Crucible' Pc üzerinden oynanabilecek ve 3 oyun moduna sahip oyun takım bazlı oynanabilecek. Ücretsiz oynanabilecek takım tabanlı aksiyon macera oyununda Battle Royale tarzı bulunan oyunun çıkış tarihi ve oyun yapısı hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Amazon'un Crucible Oyununu Resmi Fragmanı

Crucible Oyunu 3 Moda Sahip

Oyundaki ilk mod Heart of the Hives 4'e 4 takım olarak oynanabilecek PvE ve PvP tarzı oyun modu kazanabilmeniz için Boss yaratık ile mücadele ederek  'Hive' (kovan) bulunan Üç kalbi toplamayı başaran takım kazanıyor.  'Hive' (kovan) merkezinde bulunan kalpleri toplamaya çalışırken rakip takım ile de mücadele etmeniz gerekecek.

İkinci mod Alpha Hunters 2'şer kişilik 8 takımdan olaşacak PvP modunda en son ayakta kalan takım oyunun galibi olacak.

Oyunun son modu Harvester Command 8'er kişilik 2 takım Essence Harvesters elinde tutarak 100 puana ulaşan takım kazanacak.

Oyunda 10 Karakter Bulunuyor

Crucible oyununda kendine has oynanış tarzına sahip 10 karakter bulunacak. Oyun karakterlerine ait silah ve yetenekleri bulunacak ayrıca karakterlerin seviyesini yükseltme ve yeteneklerini geliştirme imkanı olacak. Oyunda seviye yükseltme veya geliştirmek için öz (Essence) toplamanız gerekecek. Seviye yükseltmenize yardımcı elementi yaratık veya rakiplerinizi etkisiz hale getirerek yada hedefleri kontrol ederek elde edebilirsiniz.

Oyunun Çıkış Tarihi

Amazon Games Tarafından yapılan açıklamada 20 Mayıs 2020 Tarihinde oyuncular ücretsiz oyunu oynama imkanına sahip olacak. Relentless Studio tarafından geliştirilen Crucible Oyunu hakkında daha fazla bilgi için oyunun web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Steam'da oyunu istek listenize ekleme yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim