ArtıWay İle Alış Veriş Yaparak Para Kazanma

 

ArtıWay ile alış veriş yaparak para kazanmak ister misiniz, artıway her alışverişten bonus para kazandırır. Artıvay kullanarak bonus paralarınızı hemen alın!

 

 

ArtıWay İle Alış Veriş Yaparak Para Kazanma

 

ArtıWay ile online alış veriş yaparken para kazanmak mümkündür. Aslında, artıway üzerinden yapılan alış verişten sizlere bonus gelirler elde etmenizi mümkün kılmaktadır.  

 

ArtıWay internet sitesini yada mobil servisini kullanarak Gittigidiyor, n11, hepsiburada, trendyol gibi birçok sanal mağazadan alış-veriş yapabilir ve bonuslar kazanabilirsiniz. 

 

İnternetten para kazanma yöntemlerini ele alıyoruz. Aslında bu bir kazanç yöntemi değil bir tasarruf yöntemidir fakat bilinmeyen bir yöntemdir. 

 

Hemen hemen herkes online alış-veriş yapmaktadır ve genellikle de popüler uygulamaları kullanmaktadır. Artıway ile online alış veriş platformlarınız üzerinden ürün alırsınız ve belirli bir yüzde size bonus ödemesi yapar!

 

Örnek vermek gerekirse, 

  • Trendyol için %3,15 
  • Hepsiburada için %2,7
  • N11 için %0.9
  • Gittigidiyor için %2,6
  • Boyner için %3,15
  • Morhipo için %2,7
  • Çiçeksepeti için %3,15

 

Oranlarında bonus ödemeler yapmaktadır.  

 

ArtıWay ile Alış Veriş Yaparak Nasıl Para Kazanılır?

 

Artıway ile alış-veriş yaparak para kazanmak oldukça kolaydır. Öncelikle Artıway'e giriş yapıyoruz ve üye oluyoruz. E-posta adresimizi isteyecektir. Adresimizi yazıyoruz ve şifre oluşturma linki mail adresimize gönderiliyor. (Facebook ile de üye olabilirsiniz.)

 

Ürün almak istediğimiz platformlun aramasını sol taraftaki arama bölümünden yapıyoruz. Örneğin, gittigidiyor yazıyoruz. Bize olabilecek bonus oranını gösteriyor %2,6.

 

Bonus Al 'a tıkladığınızda sizi Gittigidiyor sayfasına yönlendirecektir. Almak istediğiniz ürünü normal bir şekilde satın alıyorsunuz. 

 

Alış verişiniz incelenecek ve bonusunuz yüklenecektir!

 

Artıway ile alış veriş yaparak kazandığınız bonus miktarınız 30 TL'yi geçtiğinde ise paranızı hesabınıza aktarabileceksiniz. Banka hesap bilgilerinizi Artıway hesabım alanından yüklemeniz yeterlidir. 7 gün gibi bir sürede paranız hesabınıza aktarılacaktır. 

 

Miktarlar gözünüze az görünebilir fakat neredeyse her ay 1500 TL'nin üzerinde online alış veriş yapmaktayım.  Ortalama %3 bonus getirisi 45 TL gibi bir para kazancı sağlayacaktır. Yıllık ortalama 500 TL tasarruf anlamına gelecektir. 

 

Konunun başında da dediğim gibi Artıway ile alış veriş yaparak para kazanmaktan ziyade bonus kazanarak tasarruf etmeniz mümkündür. 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim