Başakşehir Yeni Teknik Direktörü Aykut Kocaman Oldu!

Başakşehir Yeni Teknik Direktörü Aykut Kocaman Oldu!
Başakşehir Aykut Kocaman İle Prensipte Anlaştı
Okan Buruk ile yollarını ayıran Başakşehir Aykut Kocaman ile prensipte anlaştığını duyurdu. Son dakika haberiyle, Başakşehir kulübünün sosyal medya hesabında yaptığı duyuru ile Başakşehir yeni teknik direktörü Aykut Kocaman olduğu duyuruldu.


Başakşehir kulübünün Trabzonspor ile oynadığı TFF Süper Kupa maçından yenilgiyle ayrılık kupayı Trabzonspor'a kaptırmasının ardından teknik direktör Okan Buruk ile yollar ayrılmıştı. NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen'in canlı yayında yaptığı açıklamada "Büyük ihtimalle Aykut Kocaman olacak Başakşehir’in yeni hocası. İlk sırada onun ismi var." şeklinde konuşmuştu.


İlginizi Çekebilir = Mourinho, İhtiyaç Molası İçin Tuvalete Giden Eric Dier'i Koşarak Çağırdı!


Ertesi gün Başakşehir kulübünün sosyal medya hesabından bir duyuru yapıldı. Duyuruda, "KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME Kulübümüz, teknik direktör Aykut Kocaman ile prensip anlaşmasına varmıştır. Detaylı bilgiler, pazartesi günü kamuoyuyla paylaşılacaktır." şeklinde ifadeler yer aldı.

Buradan anlaşılan Başakşehir kulübü Aykut Kocaman ile anlaştı ve konu hakkındaki detayların ise pazartesi günü verileceği belirtildi. Bu sebeple Başakşehir yeni teknik direktörü Aykut Kocaman oldu.


İlgili Konular

1- PSG Başakşehir Maçı Neden Ertelendi? Ne Zaman Oynanacak?

2- Dünya Futbol Efsanesi Arjantinli Diego Maradona Hayatını Kaybetti

3- Lucy Bronze Kimdir, Kaç Yaşında? Lucy Bronze Oynadığı Takımlar


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim