Blog Yazarları WhatsApp Grubu

 

Blog yazarları WhatsApp grubu oluşturuldu! Blog yazarlarını bir araya getirmek ve kazanç tablosu, kazanç istatistiği yada para kazanmak için yapılması gerekenlerin konuşulacağı whatsapp grubudur.

 

 

Blog Yazarları WhatsApp Grubu

 

Blog yazarlığı ve blogger konusunda destek olmak, etkileşime geçmek ve blog yazarlarını bir araya getirmek için oluşturulmuş WhatsApp grubudur. 

 

Blog yazarak para kazanmayı düşünüyorsanız ve blog yazarak para kazananlarla iletişime geçmek istiyorsanız grubumuz tam size göre!

 

Blog yazarları WhatsApp grubuna katılmak için aktif blog sitenizin olması şarttır! 

 

WhatsApp grubuna dahil olmanız için kolay bir link bırakabilirdim fakat böyle bir durumda herkes gruba giriş yapacak ve rahatsız bir ortam oluşacaktır. Bu sebeple gruba dahil olmak için benimle iletişime geçmenizi isteyeceğim. 

 

Sağ tarafta bulunan iletişim formunu doldurmanız yeterlidir. Yada, [email protected] adresinden mail göndererek iletebilirsiniz. Sizden ismizini, cep telefon numaranızı ve blog adresinizi talep edeceğim ve 24 saat içerisinde gruba davet edeceğim. 

 

Kuralları çok seven birisi olmamakla birlikte birkaç kurallarımızın olduğunu da hatırlatmak istemekteyim.

 

  • Grup içerisinde Hanım/Bey diye hitap etmek önem arz etmektedir. Karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde bilgi alış-verişinde bulunmamız gerekmektedir.
 
  • Grup içerisinde sitenizin reklamınızın yer aldığı, sitenize insanları davet eden yazılar yazmanız uygun olmayacaktır. Bu yöntem ile ziyaretçi elde edemeyeceğinizin garantisini verebilirim.
 
  • Grup içerisinde  küfürlü, hakaret içerikli yazılar yazmak uygun olmayacaktır.
 
  • Akşam 22:00 ile sabah 09:00 arasında gruba yazı yazılmaması en uygun olanıdır. Kişilerin özgürlüğünü kısıtlayan uygulamalar uygun değildir. 
 

Blog Yazarları WhatsApp Grunu ile Daha Fazla Blog Yazarıyla Tanışın!

 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim