Blogger İletişim Sayfası Oluşturma

 

Blogger iletişim sayfası oluşturma. Blogger için çok kolay, tek bir kod kullanarak, ek bir işlem yapmadan ve değişiklik yapmadan iletişim sayfası oluşturma.

 

 

Blogger İletişim Sayfası Oluşturma

 

Blogger siteniz için olmazsa olmaz sayfa olan İletişim sayfasını oluşturmalısınız. Aslında blogger ana sayfa ve tüm sayfalar için gadget uygulamalası aracılığıyla kolay yoldan iletişim formu oluşturmanıza olanak sağlamaktadır.

 

Her yazıda, her sayfada, her zaman ziyaretçilerinizin gözünün önünde iletişim sayfası durmasını istemeyeceğimiz ve sadece iletişim kurmak isteyenler için bir sayfa hazırlamak daha akıllıca olacaktır. 

 

Ayrıca, diğer iletişim kanallarını ve sıkça sorulan sorularınızı tekrar tekrar sorulmaması adına iletişim sayfanızda yer vermeniz size kolaylık sağlayacaktır. 

 

İletişim Sayfası Nasıl Oluşturulur?

 

Öncelikle, blogger yönetici paneline giriş yapıyoruz ve  Sayfalar'a tıklıyoruz. Yeni Sayfa sekmesine tıklayarak yeni sayfa oluşturuyoruz. 

 

Başlık alanına İletişim yazıyoruz ve başlığın altında yer alan Kalem işaretine tıklayarak  HTML görünümü'ne tıklıyoruz. 

 

Karşımıza kod giriş alanı gelecektir. Aşağıda yer alan kodun hiçbir yerini değiştirmeden kopyala-yapıştır yapıyoruz.

 

<form name="contact-form">
<div>
<b>Ad </b></div>
<input class="contact-form-name" id="ContactForm1_contact-form-name" name="name" size="30" type="text" value="" />
<br />
<div>
<b>E-posta <i>(gerekli)</i></b></div>
<input class="contact-form-email" id="ContactForm1_contact-form-email" name="email" size="30" type="text" value="" />
<br />
<div>
<b>Mesaj: <i>(gerekli)</i></b></div>
<textarea class="contact-form-email-message" id="ContactForm1_contact-form-email-message" name="email-message" rows="5"></textarea>

<br />
<br />
<input class="contact-form-button contact-form-button-submit" id="ContactForm1_contact-form-submit" type="button" value="Gönder" />

</form><form name="contact-form"><br />
<div style="max-width: 450px; text-align: center; width: 100%;">
<div class="contact-form-error-message" id="ContactForm1_contact-form-error-message">
</div>
<div class="contact-form-success-message" id="ContactForm1_contact-form-success-message">
</div>
</div>
</form><form name="contact-form">&nbsp;</form><form name="contact-form">&nbsp;</form><form name="contact-form">&nbsp;</form><form name="contact-form"><span style="color: red;"><b>InternettenEkIs.Com'a Diğer İletişim Kanalları İle Ulaşın;</b></span></form><form name="contact-form">&nbsp;</form><form name="contact-form"><b>E-Posta Adresi: </b>[email protected]</form><form name="contact-form"><b>Blog Yazarları WhatsApp Grubu:</b> <a href="/2021/01/blog-yazarlari-whatsapp-grubu-para.html">WhatsApp</a></form><form name="contact-form">&nbsp;</form><form name="contact-form">&nbsp;</form><form name="contact-form"><span style="color: red;"><b>SIKÇA SORULAN SORULAR</b></span></form><form name="contact-form">&nbsp;</form><form name="contact-form"><b>NEDEN BLOGGER:</b> Blog kurmaya karar verdiğinizde ilk yapacağınız araştırma blog sitenizin alt yapısı olmalıdır. Güçlü iki alt yapı bulunmaktadır. Birincisi Blogger ve ikincisi ise WordPress olacaktır.&nbsp;</form><form name="contact-form">&nbsp;</form><form name="contact-form">Ben tercihimi blogger'dan yana kullandım. Google gibi güçlü sistemin arkasında olması, yönetici panelinin yormaması ve karmaşık olmayışı, Google Seo ile uyumlu olması ve Google araçları ile etkileşiminin kolayca kurulabilmesi olarak sıralayabilirim.</form>

 

 

Sonrasında tekrar Kalem işaretine tıklıyoruz ve Oluşturma görünümü'ne geçiş yapıyoruz. İletişim sayfamızda değiştirmemiz gereken alanları düzenliyoruz. 

 

Kaydet diyoruz ve Yayınla diyerek sayfamızı yayınlıyoruz. 

 

Kolaylık olması açısından iletişim sayfamızın bir örneğini yayınladım. 


ÖNEMLİ: İletişim formu üzerinde mail adresi gibi değişiklik yaptığımız alan bulunmamaktadır. Bunun sebebi Feed adresine mail gönderiyor olmasıdır. Blog iletişim adresiniz neyse o adrese mail olarak gönderim yapacaktır. Kurulum sonrası mutlaka test yapınız.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim