Blogger Yükleniyor Animasyonu Eklentisi

 

Blogger yükleniyor animasyonu eklentisi. Blog sitenize sayfa açılana kadar yükleniyor animasyonu göstermek için kolay kurulumlu eklenti.

 

 

Blogger Yükleniyor Animasyonu Eklentisi

 

Blogger kullanıcıları için özellikle grafik boyutu yüksek resim galerisi kullananlar içi, blogger yükleniyor animasyonu eklentisini kullanarak ziyaretçilerini sayfa açılması için bekledikleri sırada hoşlarına gidecek animasyon gösterebilirler.

 

Blog sitenizi ziyaret edenleri bekletirken beyaz sayfa görmelerinin yerine güzel bir animasyon görmeleri daha yararlı olacaktır.

 

Hatta bu alana sevdiğiniz yada ziyaretçilerinize önereceğiniz görseli de ekleyebilirsiniz!

 

 

Blogger Yükleniyor Animasyonu Eklentisi Kurulumu Nasıl Yapılır?

 

Blogger yönetim panelinden Tema sekmesine giriş yapıyoruz ve HTML'yi düzenleye tıklayarak devam ediyoruz.

 

ÖNEMLİ: Tema bozulmalarına karşı HTML kodları arasında düzenleme yapmadan önce HTML kodlarının tamamını bir txt dosyasına yedeklemeyi unutmayınız. Herhangi bir sorun yaşadığınızda kopya içeriğindeki kodları kullanarak sitenizi eski haline getiriniz.

 

 CTRL + F'e tıklayarak ]]></b:skin> kodunu arıyoruz ve kodun üzerine altta yer alan kodu kopyalıyoruz. 

 

 

#cssload {background:url(https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh4I8QMFEg4UYx3j-4spLXNIP4yUb7yyxo-VBxeNUZ9PejQ9L-HSQXi48uJ06e1q-jC4FzyYmkH3Mfn10qvEEwlhxTPMZzValP8krO_mf-SIMtmui5qbRlsVdgCr5479cxEUsuLCg5g0EE/s1600/loading.gif) no-repeat center;background-color:rgba(0,0,0,0.36);width:100%;height:100%;position:fixed;left:0;top:0;z-index:1000;}

 

 

Sonrasında <body> kodunu aratıyoruz ve kodun hemen altına altta yer alan kodu kopyalıyoruz. 

 

 

<div id='cssload'/>

 

  

Bu defa </body> kodunu aratıyoruz ve hemen üzerine altta yer alan kodu kopyalıyoruz. 

 

 

<script type='text/javascript'>
//<![CDATA[
// Loader
$(window).bind("load",function(){$("#cssload").fadeOut(1e3)});

 

 

Sağ altta yer alan kaydet butonuna tıklıyoruz ve web sitemizi kontrol ediyoruz. 

 

Blogger yükleniyor eklentisini kullanmak için blog sitenizi yavaşlatacak etmenler olması gerekmekte, sayfa geçişlerinin hızlı olmaması gerekmektedir. Aksi halde, blogger yükleniyor animasyonu eklentisini kullanmanızı önermemekteyim. 

 

Blogger için birbirinden değerli ve önemli eklentiler için Blogger Eklentileri konusuna gözatabilir ve web sitenizi daha kullanışlı hale getirebilirsiniz. 

 

Blogger yükleniyor animasyonu eklentisi ile ilgili yaşadığınız sorunları yorumlara yazabilir ve 24 saatten kısa sürede yardımcı olacağımdan emin olabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim