Blogger Zincirleme Yorum Sistemi Eklentisi

 

Blogger zincirleme yorum sistemi eklentisi, blogger için farklı ve yenilikçi blogger yorum eklentisi kodları.

 

Blogger hali hazırda güçlü yorum sistemiyle geliyor olsa da bir değişikliği hak etmiyor da değildir. Blogger zincirleme yorum sistemi eklentisi ile ziyaretçileriniz daha düzenli ve alt alta yorumlar yapabilecek ayrıca yöneticiyi belirten icon sayesinde kendinizi de ziyaretçilere tanıtabileceksiniz. 

 

 

Blogger Zincirleme Yorum Sistemi Eklentisi

 

Daha düzenli görüntüye sahip olan blogger zincirleme yorum eklentisi sayesinde ziyaretçilerinizden daha fazla yorum yapmalarını sağlayabilir ve yorumların okunmasını kolaylaştırarak ziyaretçileriniz için daha fazla tartışma alanı oluşturmanızı sağlar.

 

Blogger zincirleme yorum sistemi eklentisi ile sayfalarınızın altında düzensiz yorum alanındansa açılır yorum alanı sayesinde sayfalarınız daha düzenli görünecektir.  

 

Blogger zincirleme yorum sistemi eklentisi sayesinde ilk yorum farklı alanda gösterilirken, ilgili yoruma yapılan alt yorumlar ise zincirleme şeklinde alt alta sıralanmakta ve farklı alanda gösterilmektedir.

 

Ayrıca, yapılan yorumlar sayılmakta ve üst alanda yazının ne kadar yorum aldığı bilgisi de paylaşılmaktadır. 

 

 

Blogger Zincirleme Yorum Sistemi Eklentisi Kurulumu

 

Yeni blogger zincirleme yorum sistemi eklentisini kurmak için altta yer adımları eksiksiz olarak yerine getirmeniz önemlidir. 

 

Blogger yönetim paneline giriş yapın ve Tema alanına tıklayın. 

 

ÖNEMLİ: İşlemlere başlamadan önce temanızın ve konularınızın yedeğini aldığınızdan emin olun. Herhangi bir sorun olması durumunda, ki kod her tema ile uyumlu olmaya bilir, uyumsuz tema görmemiş olsam da, blogunuzu geri almanız daha kolay olacaktır. 

 

HTML Düzenle alanına giriş yapın ve altta yer alan kodu aratın. 

 

<b:includable id='threaded_comment_css'>

 

 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim