Çağatay Ulusoy Yeni Dizi İle Ekranlara Dönüyor

Çağatay Ulusoy Yeni Dizi İle Ekranlara Dönüyor

Çağatay Ulusoy TRT'de Yayınlanacak Yeni Dizi İle Ekranlara Dönüyor. Osmanlı Döneminde geçecek dizide Çağatay Ulusoy 'Barbaros Hayreddin Paşa' Rolünde ekranlar karşısına çıkacak.

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Barbaros dizisi Diriliş Ertuğrul'dan sonra çekilecek dev prodüksiyonlu projede Ulusoy hazırlıklara başladı. Barbaros adlı dizi için anlaşan ve 2 ay sonra çekimleri başlayacak dizi için Ulusoy sakal bırakmaya başladı.

Netflix'te yayınlanan 3 sezonluk Hakan Muhafız dizisinden sonra Televizyon ekranlarında Barbaros Hayrettin Paşa rolünde olacak. Çağatay Ulusoy'un Yeni Dizisi için yakışıklı oyuncu ile Payitaht Abdülhamit'in yapımcısı Es Film ile prensipte anlaştı.

Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz yazılan dizi Senaryosunun çekimleri için yönetmen Taylan Biraderler için teklif götürüldü.

Barbaros Hayreddin Paşa Kimdir

Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk kaptan paşası ve Kaptan-ı deryası ünlü denizci Barbaros Akdeniz'in Türk Gölü Olarak Anılmasına vesile oldu. Gerçek adı Hızır Reis olan denizci Osmanlıya hizmetlerinden dolayı 'Dinin Hayırlısı' anlamına gelen Hayreddin adı verilmiş ve Avrupalılar tarafından 'Kızıl Sakal' anlamına gelen 'Barbarossa' olarak bilinir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim