Dark Dizisi 3. Sezon Netflix'te Ne Zaman Yayınlanacak?

Dark Dizisi 3. Sezon Netflix'te Ne Zaman Yayınlanacak?


Dark Dizisi 3. Sezon Netflix'te Ne Zaman Yayınlanacak? Dark Dizisi 3. Sezona Ait İlk Fragmanı Yayınlandı. Dark Dizisi Fragmanında 3. Sezona Ait Görüntüler ve Yayın Tarihi Belli Oldu.

Dark Dizisi 3. Sezon Netflix'te Ne Zaman Yayınlanacak?

Dark dizisinin merakla beklenen 3. sezonu için Yeni fragman yayınlandı yayınlanan videoda yeni sezona dair önemli olaylarda belli oldu. Fragmanda dizinin yayınlanacağı Tarih ve "Son başlangıçtır, başlangıç da sondur" vurgusu yapıldı.

Netflix'te yayınlanan Alman Yapımı Dark 3. sezon ne zaman başlıyor? Dark 3. Sezon çekimleri ne zaman başladı? Tüm bilgileri sizin için derledik. Dark 2. sezonunu pek çok soru işaretiyle noktalamıştı ve 3. sezonu izleyicileri merakla beklemeye başladı Yapımcıları dizi için yayınlanacağı tarihi belli oldu.

Dark Dizisi 3. Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Dark 3. sezon çekimleri Mayıs 2019'da başlamış ve yayın tarihi için haziran 2020 iddiaları ortaya atılmıştı. Salgın nedeniyle dizinin çekimleri ve yayın tarihi hakkında ne olacağı belirsizliği koruyan dizi için yapımcılar tarafından yayınlanan fragmanda Dizinin yayınlanacağı tarih 27 Haziran 2020 tarihinde ve Netflix platformunda başlıyor.



Dark Dizisinin Konusu Nedir?

Netflix dizi için Açıklaması : Bir çocuğun kaybolması, dört aileyi hummalı bir cevap arayışına iter. Bu arayışları, üç nesli kapsayan akıl almaz bir gizemi ortaya çıkarmalarına neden olur.

Almanya'nın Winden kasabasında çocukların ortadan kaybolmaya başlamasıyla bölgede yaşayan dört ailenin kopuk ilişkileri, çifte yaşamları ve karanlık geçmişleri gün yüzüne çıkmış ve üç nesli kapsayan bir gizem gözler önüne serilmiştir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim