DropShipping ile Para Kazanma

 

İnternetten DropShipping ile para kazanma, nasıl DropShipping ile para kazanılır, püf noktaları, Dropshipping para kazanma yöntemi ile ilgili herşey.

 

 

DropShipping ile Para Kazanma

 

İnternetten para kazanma yöntemlerine baktığımızda DropShipping ile para kazanma yöntemi ön sıralarda yer alan ve ilk olarak kolay gibi görünen fakat çok emek isteyen para kazanma yöntemlerindendir.

 

DropShipping Nedir?

 

Dropshipping dediğimizde stok olmadan satış yapmak aklımıza gelmektedir. Ürünü stoklamadan toptancı ile alıcı arasında aracılık yaparak kâr payı ile para kazanmaya DropShipping ile para kazanmak denmektedir. 

 

Toptancının ürününü, farklı yöntemler kullanarak, müşterilerinize satma yöntemidir. Bu sayede ürünü stoklamazsınız, kargo maliyetiniz yada zaman kaybınız olmaz!

 

Ürünlerin resimlerini, özelliklerini toptancıdan alırız ve e-ticaret sistemimize yükleriz. Satış gerçekleştiğindetoptancıya satış bilgilerini iletiriz ve kargolanmasını sağlarız. Alış-veriş tamamlandığında herkes kazanmış olur.

 

Başlangıçta sermayeye sahip olmanız gerekmez. Bu sayede DropShipping ile para kazanmaya başlamak kolaydır. 

 

Ürün satılmadan önce ürün için bedel ödemezsiniz, yatırım yapmazsınız. Bu sayede sermaye gerekmemektedir. 

 

Ürün satılmadan ürünü almadığınız için depo gideriniz olmayacaktır yada depo ihtiyacınız olmayacaktır. 

 

Kargolama ile zaman kaybetmez ve kargo için bedel ödemezsiniz.

 

Binlerce farklı ürün için benzer işlemi uygulayabilir ve büyük kitlelere hitap edebilirsiniz. Dropshipping yöntemi ile tedarik edebildiğiniz her ürünün satışını yapabilir ve para kazanabilirsiniz.

 

Elbette, yaşayabileceğiniz bazı problemler de bulunmaktadır. Örneğin, pazarladığınız ürünün stok takibini yapamazsınız. Bu sebeple de pazarladığınız ürün alınmış ancak toptancıda stok kalmamış olabilir. Müşteri memnuniyetsizlikleri ortaya çıkacaktır. Ayrıca, pazarladığınız ürün ile ilgili sorulan sorulara hızlı yanıt veremezsiniz ve toptancıdan yanıt beklemek zorunda kalırsınız. 

 

ÖNEMLİ: Toptancı firmanın aktif ve düzenli çalışıyor olduğundan, sorulara hızlı ve tatmin edici cevaplar verdiğinden, hızlı kargolama yaptığından, doğru paketleme ve kargolama yaptığından emin olmaya çalışmalısınız. Güvendiğiniz stoptancılarla çalışmanız önemlidir!

 

DropShipping ile para kazanmak istediğinizde ve ürün satmak istediğinizde toptancı bulmanız zor olmayacaktır. İnternet üzerinde XML formatı ile bayili hizmeti veren yüzlerce toptancı bulabilirsiniz. Önemli olan en uygun fiyatlı satış yapan ve kaliteli hizmet sunan toptancıyı bulmak ve anlaşmaktır. 

 

 

DropShipping ile Para Kazanmanın Zorlukları Nelerdir? 

 

Toptancılarda bulunan en ucuz ürünü aldığınızdan emin olmalısınız! Her toptancı farklı fiyat politikası izlemektedir. Bunun için ön araştırma yapmalı ve neredeyse her gün piyasayı takip etmelisiniz. Bu da ciddi bir emek anlamına gelmektedir.

 

İlk başlarda DropShipping yöntemi ile para kazanmak kolay gibi gelebilir fakat siparişler almaya başladığınızda ve bazı aksaklıklar meydana geldiğinde kendinizi sorunlar sarmalı içerisinde bulabilirsiniz. Stokta ürünün olmaması, ürünün kargoda kaybolması, geri iadelerin yapılması, müşterilerin soruları gibi birçok sebeple başınızın ağrıması muhtemeldir.

 

Ürünün stoklarınızda olmaması sebebiyle ürün iadelerinde yine toptancı ile iletişim kurmanız gerekecektir.  

 

DropShipping ile para kazanma yönteminden bahsederken birçok sorunun olduğundan bahsettik. Para kazanma yöntemi olarak tercih etmemeniz yada şüpheli yaklaşmanız için bunu yapmadım. 

 

Para kazanma yöntemini seçerken yada DropShipping ile para kazanmaya karar verdiyseniz yaşayabileceğiniz sorunları baştan söylemek, hem toptancı seçiminizde hem tedarik edeceğiniz ürün portföyünüzü seçerken hemde işleri yönetirken aklınızda bulunması ve planlamayı buna göre yapmanız açısından belirtmiş bulunuyorum. 

 

DropShipping ile para kazanan çok sayıda insan  olduğunu, hatta bizlerin hali hazırda onlardan alış-veriş yaptığımızı söyleyebiliriz. Gittigidiyor, hepsiburada, trendyol, n11 gibi platformlardan satış yapan kişilerden bazılarının DropShipping yöntemi ile satış yaparak para kazandıklarını söyleyebilirim.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim