İnstagram Gizli Profil Görme Uygulaması

 İnstagramda gizli hesapları görmek ister misiniz? İnstagram gizli profil görme uygulaması ile mümkün olacaktır. Dünyanın en fazla kullanılan sosyal medya platformu olan instagramda bulunan bir açıktan dolayı artık gizli profilleri görmenizi mümkün kılan bir uygulama mevcut.



{tocify} $title={İnstagram Gizli Profil Görme İçindekiler}

Ülkemizde en fazla kullanılan sosyal medya uygulaması instagramda gizli profil görme uygulaması bazı kullanıcıları mutlu ederken, bazı kullanıcıları üzeceğe benziyor. Stalkera sevindiren bu uygulama instagramda bulunan bir hatadan dolayı instagram gizli profil görme imkanı sağlanıyor.

İnstagram kapalı hesap görme uygulaması sayesinde gizli hesaplara erişim kazanmanıza yarayacaktır. İnstagram gizli hesap nedir? bu konuda biraz bilgi edinelim.

İnstagram Gizli Hesap Ne Demek?

İnstagram gizliliğe önem verenler için oluşturmuş olduğu bir yapı sadece takipçilerinizin içeriklerinize erişimi bulunmaktadır. Gizli hesaplar sadece takipçiler tarafından görülebilir.

Gizli veya kapalı hesaplarda diğer kişiler gönderilere erişimi yok iken takipçilerin gönderilere erişimi bulunmaktadır.

İnstagram Gizli Profil Görme Uygulaması

İnstagramda gizli hesaplarda gönderi veya hikayeleri göremiyor musunuz? Yeni duyurusu yapılan Postegro uygulaması işte gizli hesaplara erişiminizi sağlayan kilit görevi görmektedir.

Gizli bilgileri görüntüleyebilmek için uygulamayı telefonunuza kurmanız gerekmektedir. İnstagram kapalı hesapları görmenize yarayacak uygulamada insta hesabınız ile oturum açın. Postegro uygulamasına erişim verdikten ve kilitli hesapları görme mümkün olacaktır.

Uygulama sayesinde instagram kilitli hesapları görmeyi mümkün kılınıyor.

İnstagram Gizli Hesap Görme Ne İşe Yarar?

Arkadaşlarınızın veya eski sevgilinizin gönderilerini görmek için takipçi olmanıza gerek olmayacaktır. Bu uygulama sayesinde sahte hesap açmanıza gerek olmayacağı gibi istek göndermek veya isteğin kabul edilmesini beklemenize gerek olmayacaktır.

İstediğiniz veya istemediğiniz hesapları gizli göreme imkanı sunan uygulamayı kullanmak için bir gerekçeniz bulunuyor ise kullanabilirsiniz. Tabiki sorumluluk size ait olacaktır.

İnstagram gizli hesapları görme imkanı sulan uygulama ile gizli bilgilerinizde bir başkası tarafından görüntülenebileceğini unutmayın.

Ava giderken avlanmayın :) Postegro uygulamasını kullanır iken fake hesap kullanmaya dikkat ediniz. Gerçek hesabınıza bir şey olmasın.

Daha önce instagram reels ile para kazanma konusuna değinmiştik umarım instagram gizli profil görme uygulaması da işinize yarar. İnstagram gizli profil görme uygulaması çalışıyor ancak instagram yönetiminin açığı kapatması durumunda uygulama çalışmayacaktır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim