İnstagram Reels İle Para Kazanma

İnstagram reels ile nasıl para kazanılır? konusuna değinmeden önce instagram reels nedir? ufak bir bilgi edinelim. İnstagramın yeni eklemiş olduğu reels ile para kazanmanız mümkün ve sizde para kazanmak istiyor iseniz instagramın uygunluk ve para kazanma şartlarını açıkladık.

İnstagram Reels İle Para Kazanma


{tocify} $title={İnstagram Reels Para Kazanma}

İnstagram Reels Nedir?

İnstagram yeni eklediği özelliklerde biri olan İnstagram reels özelliği 15 saniyelik kısa videolar oluşturmaya yaramaktadır. İnstagram reels ile oluşturulan videolar için instagram müzikten faydalanabilir ve videoları paylaşabileceğiniz bir içerik platformu denilebilir.

Aslında instagramın, tiktok ile rekabet etmesi için oluşturulan tiktok benzeri bir içerik platformu denilebilir. İnstagramın bu yeni özelliği özellikle tiktok kullanıcıların ilgisini çekmektedir.

İnstagram reels popülerliğinin artmasında elbetteki tiktok kullanıcılarının payı azımsanmayacak ölçüdedir. Reels videolar, instagram keşfette de video içerikler görülebilmektedir.

İnstagram Reels Özellikleri

İnstagram reels alanında videolarınız için efekt, müzik, hızlandırma ve zamanlayıcı gibi birbirinden kullanışlı özellikler bulunmaktadır.

Videolarınız için kolayca efekt ekleyebilir. Efekt ekleme alanından instagramın oluşturmuş olduğu efektlerden faydalanabilirsiniz.

Video hızlandırmak için farklı seçenekler sunulmaktadır. Video hız seçenekleri ile ister hızlandırma yapın ister videoları yavaşlatın bir çok seçenek mevcut durumdadır.

İnstagram reels ile video montajlama bile yapabilirsiniz. Videolarınızı birleştirmek, kesmek, düzenlemek çok kolay bir şekilde mümkün olmaktadır. Oluşturmuş olduğunuz içeriği hikaye veya profilinizde paylaşabilirsiniz.

Instagram Reels İle Para Kazanma

İnstagram üzerinden para kazanmaya başlamadan önce bazı politikalara uygun olmanız gerekmektedir. Oluşturmuş olduğunuz güzel, eğlenceli videolardan para kazanmak elbette güzel ve içerik üreticilerinin bir hakkıdır.

İnstagramdan para kazanmak isteyenlerin denemesi gereken bir yapıya sahip reels ile para kazanabilirsiniz.

İnstagram reels popüleriğinin artmasındaki temel faktör para kazandırma özelliği olması denilebilir. Videoların üretilmesi için içerik üretilmesi için bir çeşit teşvik olmaktadır. Video içeriklerin önemi ve tüketilmesinin artması ile güzel bir amaç olabilir.

İnstagram Reels Para Kazanma Uygunluk Durumu

İnstagram reels ile para kazanma aktif etme işlemi için öncelikle bazı krtiterleri karşılamış olmalısınız. İnstagram para kazanma aktif etmek için aşağıdaki koşulları sağlamanız gerekmektedir.

  • İnstagram Reels ile para kazanmak için 18 yaş ve üstü olmanız gerekmektedir.
  • Üretilen içerikler veya videolar kısa olmamalı en az 3 dakika olması lazım.
  • Oluşturmuş olduğunuz veya çekmiş olduğunuz video içeriklerin 2 ayda en az 500 saat izlemiş olmalıdır. Videolarınız 60 gün içinde 30 bin dakika izlenme almış olması gerekmektedir.
  • İnstagram reels ile para kazanmak için en zorlu durum bu olabilir yarıda bırakılan izlenme olmaması gerekmektedir. Yani tüm videoların izlenmiş olması ve yarıda bırakılan izlenmeler dahil edilmemektedir.
  • İnstagram takipçi sayınız 10 bin kişi ve üzeri olması gerekmektedir.

İnstagram üzerinden para kazanabilmeniz için yukarıdaki uygunluk kriterleri tam olmalı daha sonra onay almanız gerekmektedir.

İnstagram para kazanmanın aktif olması için bilgilerinizi instagrama yollayıp, para kazanma özelliğinin onaylanmasını beklemeniz gerekmektedir. Hesabınız onaylandığında ise para kazanmaya başlayabilirsiniz.

İnstagram Para Kazanma Nasıl Olur?

Her zaman olduğu gibi bir şeye emek ve zaman verir iseniz para kazanmanız mümkündür. Yaratıcı bir fikir veya güzel içerikler üreterek instagram üzerinden para kazanabilirsiniz.

Son bir kaç yılda internet üzerinden para kazanmak isteyenlerin sayısı artmaktadır sizde onlardan biri olabilirsiniz. İnternet üzerinden para kazanmanın popüler olduğu bu dönemde instagram üzerinden para kazanabilirsiniz. Sanıldığının aksine çok zor değildir.

İnstagram Nasıl Para Kazanılır? Şartları Nelerdir?

İnstagram üzerinden para kazanmaya başlamanız için bazı şartlar bulunmaktadır. Bu şartlar ise temel ve basit bir kaç önemli unsurdan oluşmaktadır.

  • Ürettiğiniz video veya içerikler size ait olması başkasına ait içeriklerden para kazanamazsınız.
  • İnstagramı yanıltmaya yönelik işler yapmamalısınız. İçeriklerinizin izlenme, beğeni ve takipçi sayınız gerçek olmalıdır. Sahte beğeni, izlenme ve yorum gibi hizmetlere başvurmayın. Bu tür hareketler hesabınızın kapatılmasına sebep olabilir.
  • Slayt videolardan para kazanamazsınız. Fotoğraf veya görsellerden oluşturulmuş videolar para kazanmaya kapalıdır.
  • Videolar hareketli, aktif olmalıdır, durağan, dikkat çekmeyen videolar instagram reels tarafından pek sevilmez.

İnternet üzerinden para kazanmak isteyenler için oldukça güzel ve milyonlarca kullanıcısı bulunan sosyal medya sitesi oldukça elverişli bir uygulama gibi görünüyor. Sonuç olarak instagram için video içerikler üretmek ve bu içeriklerin tüketilmesi durumunda para kazanabilirsiniz.

Genel olarak kaliteli ve özgün içerikler üretmeniz sizi başarıya götürecek en iyi yol olacaktır. Tabi internek üzerinden para kazanmanın tek yolu instgram reels değil ücretsiz web site kurarak para kazanamaya başlayabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim