Midnight Sun Kitabı Alacakaranlık Serisinin Devam Kitabı Oldu

Midnight Sun Kitabı Alacakaranlık Serisinin Devam Kitabı Oldu

Alacakaranlık (Twilight) serisinin yazarı Stephenie Meyer serinin 5. kitabı Midnight Sun'u duyurdu. Dünya çapınca milyonlarca satan ve filmlere konu olan serinin beşinci kitabı hakkında Stephenie Meyer önemli açıklamalarda bulundu.

Stephenie Meyer daha önce sızdırılan serinin beşinci kitabını tanıttı.Yazar web sitesinde gizemli geri sayım koyarak sevenlerini heyecanlandırmıştı bazı teorilere göre yeni kitabını tamamladığı veya yeni bir filmin geleceği yönündeydi.

Yazarın yeni kitabı Stephenie Meyer yaptığı açıklamada yeni kitap Edward Cullen bakış açısından anlatacak. Alacakaranlık (Twilight) serisinin diğer kitapları Bella Swan'ın bakış açısından anlatıyordu. Yeni kitapta Edward Cullen'i daha yakından tanıma fırsatı olacak.

Twilight: Midnight Sun kapak tasarımları hazır ancak serinin sevenleri biraz daha beklemek zorunda kalacak. Midnight Sun Kitabı sevenleriyle 4 Ağustos 2020 Tarihinde raflarda olacak.Ayrıca yazar paylaştığı görselde kitabın kapağını bizlere sundu.Serinin 5. Kitabı kapağında şu ifadeler yer aldı.

"Bu unutulmaz hikaye, Edward’ın gözünden anlatılırken yeni ve kesinlikle karanlık bir dönüş yapıyor. Güzel, gizemli Bella'nın vampir olarak geçirdiği ömrü hem en ilgi çekici hem sinir bozucuydu. Edward'ın geçmişi ve karmaşık iç düşünceleri hakkında yeni, büyüleyici detaylar öğrenirken bunun neden hayatını tanımlayan çekişme olduğunu da anlıyoruz. Hayatını tehlikeye attığını bilirken nasıl Bella’ya aşık olmasına izin verebilirdi ki?"

Midnight Sun'da Stephenie Meyer bizi milyonlarca okuyucu toplayan dünyaya geri götürüyor ve bize, klasik Hades ve Persephone mitinin üzerine çizilmiş, derin zevkler ve ölümsüz aşkın yıkıcı sonuçları üzerine epik bir roman sunuyor.


Kitap 2008 yılında tamamlanması bekleniyordu ancak kitabın sızdırılmasından sonra rafa kaldırılan proje sevenleri ile 12 yıl sonra kavuşacak. Yazar web sitesinde sevenlerine yeni kitabını tanıtırken yaptığı açıklama ile sevenlerini mutlu etti.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim