Netflix Narcos Dizisi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu

Netflix Narcos Dizisi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu

Netflix tarafından 2015 yayınlanan Netflix Narcos Dizisi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu nedir? Narcos Dizisinin Konusu nedir? Narcos Dizi oyuncuları kim?

Netflix Narcos Dizisi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu Hakkında

Pablo Escobar'ın hayatını konu alan dizi 2015 yılı ve 3 sezonluk yapım 2017 Yılında son buluyor. Netflix'in en başarılı dizileri arasında gösterilebilir. Fazlaca insan tarafından beğenilen Narcos Dizisi popüler olmayı başarmış ve kendinden söz ettirmiş dizi 3 sezonluk her sezonu 10'ar bölümden oluşmaktadır.Her bölümü oldukça keyifli ve macera dolu sıkmadan izlenebilecek bir yapım.

Gerçek hikayelere dayandırılarak yapılan Dizi Kolombiya'nın uyuşturucu baronları ve Pablo Escobar'ın hazin ve dram dolu hayatına tanık olacaksınız.

Netflix, Narcos Dizisinin bitiminden sonra devam niteliği sayılabilecek Narcos: Mexico yapımı yayınlasa da dizi Narcos kadar popüler ve kendinden söz ettirecek bir yapım olamadı.

Narcos Dizisi Konusu Nedir?

Kolombiya'nın ünlü uyuşturucu baronu Pablo Eskobar'ın ününün dünyanın dört bir yayına yayılmasına sebep olacak 1970 ve 1990 arasında gerçekleşen olayları konu alacak.

Pablo Escobar önderlik ettiği Medellin Kartelinden, uyuşturucu ticaretini ele alma ve tekelleşme mücadelesinin yanında gerçekleştirmek istediği Kolombia politikasında yer edinme mücadelesini konu alıyor.

Pablo Robin Hood mu yoksa kolayca adam öldürüp suç işleyen biri mi? Yapım barındırdığı suç, şiddet ve gerilim sebebi ile +18 yaş sınırı bulunuyor. Netflix Narcos dizisi popüler yapımlardan biridir.

Narcos Dizisi Konusu Hakkında Genel Bilgiler

Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar ABD ve Meksika arasında uyuşturucu ticareti yaparak servetini daha da genişletmektedir. Aile işi olarak sürdürdüğü uyuşturucu ticareti aile bireylerinin ticaret içinde olmaları Escobar'ın başarılı olması ve yakalanmamasına sebep olan faktörlerden biridir.

Abd'nin başına bela olan uyuşturucu sebebi ile Escobar'ı yakalaması için özel bir ajan görevlendirilir. Gerçekte Abd'nin bir görevliyi görevlendirdiği de iddia edilmektedir. ABD uyuşturucu ile mücadelesinde Meksikalı Javier Pena'yı Pablo Escobarı yakalaması için görevlendirir.

Kolombia topraklarında görev yapacak ajan Escobar'ı yakalamak için kurduğu sistemden Baplo Escobar'ın Zeka ve iş bilir yeteneği sayesinde yakalanmamasına tanık olacaksınız.

Narcos Dizi Oyuncuları 

Narcos Dizi Oyuncuları gayet başarılı performanslarıyla diziye hayat veren karakterleri tanıyalım.

Pablo Escobar:

Ana Karakter Pablo Esbor'ı canlandıracak Wagner Morua zekası ve kıvrak hamleleri ile yakalanmaktan kurtulan dünyanın en ünlü uyuşturucu kaçakçısı rolünde oynuyor.

Javier Pena:

Uyuşturucu Baronu Kolombiyalı Pablo Escobarı yakalamak görevlendirilen ve ABD ile işbirliği yapan Meksikalı narkotik polisi Javier Pena rolünü Pedro Pascal canlandırıyor. Murhpy ile birlikte çalışmaktadır.

Cesar Gavia:

Pablo Escobar'ı yakalamak isteyen Kolombiya başkanı rolünde Cesar Gavia hayat veren oyuncu Raul Mendez'dir.

Steve Murphy:

Steve Murphy Escobar'ı yakalamak için görevlendirilmiş Javier Pena'nın takım arkadaşı Murpy rolünü  Boyd Halbrok canlandırıyor.

Gustavo:

Pablo Escobar'ın aile bireylerinden biri olan Gustavo Escobar'ın kuzeni ve sağ kolu rolünde olan karakteri Juan Pablo Raba oynuyor.

Tata Escobar:

Escobar'ın eşini güzel oyuncu Paulina Gaitan canlandırıyor.

Valeria Velez:

Valeria Velez karakteri gazeteci ve aynı zamanda Pablo'nun sevgilisi rolünü Stephanie Sigman canlandırıyor.

Narcos Dizi 2015 yılında ilk bölümü yayınlanıyor ve son bölümü 2017 yılında gösteriliyor. Yönetmen José Padilha ve Senaryo Carlo Bernard, Chris Brancato, Doug Miro tarafından 30 bölüm olarak yapımı tamamlanıyor. İMDB puanı 8,8 olan Narcos Dizisi beğeni alan Drama, Biyografi, Suç, Polisiye konularını işliyor. Başarılı ve önerilen Netflix dizileri arasında bulunan bir yapım.

Netflix Narcos Dizisi Fragmanı


İlk Yayın Tarihi: 28 Ağustos 2015

Son Yayın Tarihi: 1 Eylül 2017

Yönetmen: José Padilha

Senaryo: Carlo Bernard, Chris Brancato, Doug Miro

Sezon Sayısı: 3

Bölüm Sayısı: 30

Diller: İspanyolca, İngilizce

Dizi Türü: Drama, Biyografi, Suç, Polisiye

İMDB Puanı: 8,8

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim