Netflix Too Hot to Handle Sınırları Zorluyor

Netflix Too Hot to Handle Sınırları Zorluyor


Netflix Too Hot to Handle Sınırları Zorluyor. Netflix'in yeni yapımı Too Hot to Handle programı kendinden oldukça söz ettireceğe benziyor. Alışkın olduğumuz televizyon dünyasını çevrim içi platforma aktarma çabası içinde olduğu görülüyor.

Netflix sansürsüz online dizi, film izlenebilecek bir platform olarak insanları cezbeden bir yapı ile popüler olmaya başladı. Televizyonda uygulanan sansür film, dizi izlemek isteyenlerin eleştirdiği bir uygulama ancak bu uygulama kimilerini rahatsız etse de çocuk ve gençleri korumaya yönelik bir uygulama.

Netflix yapımlarıyla kendinden söz ettirmeye başlıyor. Kimileri bu yapımları beğenirken Kimileri bu yapımları ağır şekilde eleştiriyor. Netflix'in son yapımı Too Hot to Handle oldukça konuşulacak ve eleştirilecek bir yapım olacağa benziyor.

Netflix yeni yapımı ile Tv kanalların en büyük rakibi haline gelmeye devam edecek gibi Tv programları yayınlama başlaması insanların ilgisini çekmeye devam edecek.

Netflix yeni yapımı Too Hot to Handle Tv Programı tarzında bir yapıma benzemesi ve eskiden yayınlanan oldukça popüler olan ve eleştirilen yapımlar tarzında bir yapım. Too Hot to Handle programı, Biri Bizi Gözetliyor ve Evlilik programları karışımı ve sansürsüz yaklaşımı ile sınırları zorlayacak.

Too Hot to Handle Nedir? Too Hot to Handle Nasıl ?

Too Hot to Handle Bir grup gencin Lüx tatil evinde yarıştıkları 100.000 Dolarlık büyük ödül için yarıştıkları reality show alışkın olduğumuz evlilik ve bbg programlarından daha uç noktada duran bir yapım.

Netfix Yapımı "Gösterişli bekâr gençler cennetin kıyılarında buluşup kaynaşıyor. Ama küçük bir sorun var. 100.000 $ değerindeki büyük ödülü kazanmak için seksi bırakmaları gerekiyor." şeklinde tanıtıyor.

Netflix Yeni Programı Too Hot to Handle 18 yaş ve üzerinde hitap eden 8 Bölümlük yapım cinsel temalı bir program. Too Hot to Handle Konusu lüx tatil evinde geçirilen sürede öpüşmek ve cinsel temasın yasaklandığı yapımda yasaklara uymamaları halinde 100.000 Dolar para ödülünden kesinti veya ödülü tamamen kaybedebilirler.

Farklı ülkelerden gelen gençler bu kurallara ne kadar uyabilecek. 

Too Hot to Handle Fragmanı

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim