Netflix Yeni Dizi Freud Dizisi

Netflix Yeni Dizi Freud (Dizi)

 Netflix yeni yayınladığı Sigmund Freud'un Gençliğini konu alacak Freud Dizisi 19.yüzyıl Viyena'sında gerçekleşecek. Netflix'in ilk Avusturya yapımı dizisi oldu.

Sigmung Freud Kimdir : Sigmund Freud 1856 tarihinde Avusturya-Macaristan İmparatorluğu'nunda doğdu. Psikanalizin atası olarak anılan Avusturyalı bilim insanıdır.  Avusturyalı nörolog Psikanaliz üzerine önemli eserler yazmıştır. Detayli  Bilgi İçin wikipedia Ziyaret Edebilirsiniz.

Oyuncu Kadrosunda baş rollerde Robert Finster, Ella Rumpf, Georg Friedrich rol aldı.18 yaş ve üzeri uygun görülen dizi ödüllü yönetmen Marvin Kren tarafından çekildi. Dizinin Türü ,Suç Drama, Gizem, Gerilim, Drama olarak belirtilmiş.

Sigmund Freud gençliği konu alacak Netflix Dizisi 19. yüzyıl Viyanası'nda adını duyurmaya istekli ve başarıya aç genç Freud, bir dizi kanlı gizemi çözmek için bir medyum ve bir dedektifle birlikte çalışır. Çek Cumhuriyeti'nde çekilen dizi almanca olmakla beraber psikanaliz, psikoterapi ve psikolojiye ilgisi olanların ilgisini çekebilecek başarılı bir yapım. Sigmund Freud Hayatını merak edenler için kaçırılmaması gereken Netflix'in Yeni Dizisi.

Dizi Fragmanları için resmi Netflix'i ziyaret edebilirsiniz. Freud Dizisi 8 Bölüm ve 45 ile 46 Dk Bölümler halinde yayınlandı.

Oyuncular : Robert Finster, Ella Rumpf, Georg Friedrich, Christoph Krutzler, Brigitte Kren, Anja Kling, Philipp Hochmair

Yönetmen ve Yazarlar : Marvin Kren, Benjamin Hessler, Stefan Brunner

Bölümler : Histeri , Travma, Uyurgezerlik, Totem ve Tabu, Arzu, Regresyon, Katarsis, Bastırma

Tür : Polisiye, Suç Drama, Gizem, Gerilim, Drama

Uygunluk : 18 Yaş ve üzeri

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim