Pinterest Pano Gizleme İşlemi Nasıl Yapılır?

Pinterest Pano Gizleme İşlemi Nasıl Yapılır?

Yeni başlayanlar ve uzun süredir Pinterest kullanmayanlar için Pinterest pano gizleme işleminden bahsettik. Bu işlemi uyguladıktan sonra pano dahil, panoya kayıtlı tüm pinler gizlenecektir.



İlginizi Çekebilir: Pinterest Pano Silme



Pinterest Pano Gizleme (Görsel Anlatım)

Pinterest pano gizleme işlemi için mobil uygulama ve web sitesinin masaüstü/mobil sürümlerinde hemen hemen aynı adımları izliyoruz. 

  • Gizlemek istediğiniz panoya tıklayın/dokunun.
  • Pano içerisindeki kalem veya "..." simgesine dokunun. Eğer direkt pano düzenleme bölümüne yönlendirme yapılmadıysa, seçenekler kısmından "Pano düzenleme" seçeneğine tıklayın.
  • Daha sonra en aşağıda yer alan "Bu panoyu gizli tut" seçeneğini aktif konuma getirin.
  • Son olarak uygulamış olduğunuz gizlilik ayarını "Bitti" butonuna tıklayarak/dokunarak kaydedin.



İlginizi Çekebilir: Pinterest Pin Silme



Bazı kullanıcılar diğer sosyal medya sitelerinde olduğu gibi tekil olarak gönderilerini de gizlemek istiyorlar. Ancak Pinterest'te henüz pin gizleme özelliği bulunmuyor. Eğer illa tekil olarak pinlerimi de gizlemek istiyorum diyorsanız, farklı bir yöntem izleyebilirsiniz. Gizlemek istediğiniz her pin için ayrı pano oluşturabilir ve ardından gizli pano yaparak sadece o pini gizleyebilirsiniz. Pinterest pano gizleme anlattığımız gibi oldukça basit. Eğer takıldığınız bir yer varsa yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim