Resimdeki Yazıları Metne Çevirme Siteleri: Resimden Yazı Alma

Resimdeki Yazıları Metne Çevirme Siteleri: Resimden Yazı Alma
Resimdeki Yazıları Metne Çevirme Siteleri: Resimden Yazı Alma

Birçok kişi resimdeki yazıları metne çevirmek istiyor. Nedeni ise elbette ki resim içerisinde yazıyı yazmakla uğraşmak insanın zoruna gidiyor. Kolay yolu varken kendimi neden zora sokayım diyebiliyor. İşte bu kapsamda resimden yazı alma için ne yapmam gerekiyor diyorsanız, bu konu tam size göre. Neden mi? Çünkü online resimdeki yazıları metne çevirme siteleri hangileri olduğunu sizlere sunacağız. Hem de hepsi online site..


Resim içerisinde kısa yazılar olsa onları kendimiz yazabiliyoruz fakat içinde bir sürü yazının olduğu resimdeki yazıyı yazmak işkence olabilir. O nedenle online resimden yazı alma siteleri arayışı içine giriliyor. İşte bizde sizlere bu yazımızda resimdeki yazıları metne nasıl çevirebileceğinizi anlatacağınız.


Online Resimdeki Yazıları Metne Çevirme Siteleri


OnlineOCR (OnlineOCR.net)

Word formatında kayıt etme seçeneği olan OnlineOCR ile üye olmadan 15 sayfaya kadar olan resimlerdeki metinleri çevirme şansınız mevcuttur. Türkçe de dahil olmak üzere 40'dan fazla dil desteği ile resimdeki yazıları metne çevirme şansınız mevcut. Eğer ben 15 sayfadan fazla işlem yapacağım diyorsanız, onun için üye olmanız gerekiyor.


Bunu da Sevebilirsiniz = İstenmeyen Zararlı Sitelerden Hit Almayı Engelleme

 

i2OCR (i2ocr.com)

İsteğiniz miktarda resmi tarayabilme imkanı sunan i2OCR ile resimdeki yazıları metne çevirebiliyorsunuz. Online tarama siteleri içinde üyelik gerektirmeyen en iyi sitelerden bir tanesi konumunda. 60'dan fazla dili destekleyen site, sizlere resmin içindeki yazıyı online tercüme etmesinin yanı sıra metni word formatında da indirebiliyorsunuz. Resmin yönünün düz olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. Yanlış yönde olursa resmin içindeki metinden farklı sonuçlar alırsınız.


Eğer ben online resimdeki yazıları metne çevirme siteleri arıyorum diyorsanız, işte bu iki site ile işlemlerinizi çok rahat halledebilirsiniz.


İlgili Konular

1- Wordpress Ads.txt Dosyası Nasıl, Nereye Eklenir?

2- Blogger Karanlık Gece Modu (Dark Mode) Nasıl Yapılır?

3- En İyi Chrome Uzantıları: Webmastarların Kullanması Gereken 8 Uzantı


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim