Site Kurarak Para Kazanma

 

Site Kurarak Para Kazanma

 

Site kurarak para kazanmak mümkündür. Birçok farklı site seçenekleri ile siteden para kazanmak için yazımıza gözatabilirsiniz.

 

Blog Sitesi İle Para Kazanma

 


 

 

Blog sitesi kurarak para kazanmak mümkündür. İnternetten para kazanma yöntemlerimizin en başında blog sitesi kurulumu ile para kazanma yöntemi gelmektedir. 

 

Detaylı bilgi verdiğimiz Blog Yazarak Para Kazanmayla ilgili yazımıza gözatabilirsiniz.

 

Detaylı bilgi içeren yazımızın olması sebebiyle blog sitesinden para kazanma yöntemine daha fazla yer vermeyeceğiz. 

 

Affiliate Web Sitesi İle Para Kazanma

 


 

 

Affiliate sitesi kurarak ürün incelemeleri gerçekleştirebilir ve para kazanabilirsiniz. Ürünlerin avantaj ve dezavantajlarını yazarak insanlara tercih hakkı sunabilir veya önerilerde bulunabilirsiniz. 

 

Sitenizde incelediğiniz ürünler için satış ortaklığı kapsamında linkler bırakarak ürünleri pazarlayabilir ve komisyon alabilirsiniz. 

 

Her ne kadar para kazanması zor yada çok kazançlı değil gibi görünüyor olsa da instagram, facebook gibi platformlarla da desteklendiğinde hedef kitleye daha kolay ulaşabilir ve hiçbir masraf yapmadan, ürünü görmeden, komisyon alarak satış yapabilirsiniz.

 

Birçok firmanın ortaklık programları mevcuttur. Site açmadan önce hangi konuda affiliate sitesi oluşturacağınıza karar vermeli, ortaklık programlarını incelemeli ve kazancınızın ne düzeyde olacağını belirlemelisiniz. 

 

E-Ticaret Sitesi İle Para Kazanma 

 


 

 

Bir iş yeriniz olabilir yada olmayabilir! Mutlaka online iş yeriniz olmalıdır! E-Ticaret sitesi kurarak para kazanabilirsiniz.

 

Günümüzde artık online pazarlama o kadar büyüktür ki, iş yerinizi sanal ortama taşımanız bir zorunluluktur. 

 

WordPress tabanlı bir e-ticaret sitesi oluşturmak oldukça kolaydır. 

 

Konumuz internetten ek iş olduğuna göre tam zamanlı olarak bu işi yapmamız uygun olmayacaktır.  

 

Yurt dışından (örneğin AliExpress) üzerinden satışını yapmak istediğiniz ürünü indirimli fiyatlar ile satın alıyoruz ve e-ticaret sitemiz üzerinden kâr marjı ekleyerek  tekrar satışa sunuyoruz. 

 

İlla ki yurt dışından almanız gerekmeyecektir. Yurt içinde de birçok kampanya mevcuttur! 

 

Pazarda satılan bazı markalı ürünler bunun eseridir. İndirimli zamanda alınmakta ve kârlı olarak tekrar satılmaktadır. Siz bu işlemi online olarak yapacaksınız.

 

Web Hosting Sitesi İle Para Kazanma 

 


 

 

Web hosting sitesi açarak para kazanmanız da mümkündür. Bunun için birçok yöntem mevcuttur. 

 

İlk yöntem, ortaklık programı ile para kazanmanız olacaktır. Neredeyse tüm web hosting firmaları satış ortaklığı programı sunmaktadırlar. En kaliteli ve en kazançlı olanı seçmeniz önemlidir.

 

İkinci yöntem ise, Web Hosting Reseller satışıdır. Her ne kadar zor gibi görünse de aylık 50 Lira ödeyerek alabileceğiniz Reseller Hosting hizmetini yüzlerce kişiye satmanız mümkündür. 

 

Ayrıca, aynı anda alan adı tescili, sunucu satışı, marka tescili ve sunulan diğer birçok hizmeti de müşterilerinize pazarlayabilirsiniz.

 

Digital Ders İle Para Kazanma 

 


 

 

Digital derslere ulaşılmasının kolay olması, kaliteli olması ve ucuz olması sebebiyle günümüzde en çok tercih edilen ders alma yöntemlerindendir ve online eğitim sitesi kurarak para kazanabilirsiniz.

 

Kendi online platformunuzu oluşturarak digital dersler verebilir, online sınavlar yapabilir ve eğitiminizde yer almasını istediğiniz herşeyi yapabilirsiniz.

 

Ben online platform açmakla uğraşmak istemiyorum diyenler için ise https://tr.bitdegree.org/egitimci-olmak adresinden oluşturulmuş platform üzerinden online derslerini vererek para kazanabileceklerdir. 

 

Online derslerin en büyük avantajı, bir defa kayda aldığınız dersin maliyetinin az olmasına karşı büyük kitlelere ulaşarak yeteri kadar para kazandırıyor olmasıdır.

 

Site İçi Üyelik İle Para Kazanma

 


 

 

Son zamanların en popüler kazanç yollarından birtanesidir.Web sitenize site içi üyelik sistemi kurarak para kazanabilirsiniz!

 

Konunuzun ne olduğu önemli değil, bir blog sitesi olabilir, forum sitesi olabilir, digital ders sitesi olabilir yada herhangi bir site olabilir.  

 

Yukarıda saydığım sitelerinizin erişimi ücretsizdir! Ancak, ziyaretçileriniz sizi severlerse üyelerinize özel içerikler de üretebilirsiniz. Yıllık 10 TL gibi bir üyelik ücreti talep etmeniz 10.000 kişilik takipçinizin olduğu platformda yıllık 100.000 TL kazandıracaktır. 10 TL bir kişi için ne kadar önemsiz değil mi? :)

 

Web Sitesinde Reklam Satışı

 


 

 

İnternet sitelerinde, sosyal medya platformlarında gezerken birçok reklam bizlere gösterilmektedir. Sebebi ise, oldukça yüksek gelirler getirmesidir!

 

Açtığınız her web sitesi için uygun reklam platformları vardır. 

 

Bunlardan en popüleri Google Adsense olarak karşımıza çıkmaktadır. 

 

İçeriğinize uygun reklamlar göstererek kazancınızı artırmanıza yardımcı olmaktadır. 

 

Reklam geliri elde etmek için ziyaretçi sayınızın yüksek olması gerekmektedir. 

 

Domain yada Web Sitesi Satışı

 


 

 

Blog, forum yada diğer herhangi bir web sitesini satarak para kazanabilirsiniz. Oluşturduğunuz web sitelerinizi bazı kişiler satın almak isteyeceklerdir. Bunun sebebi ticari kaygılardır. 

 

Emek verdiğiniz web sitenizi satabilir ve yeni projeler yaparak para kazanabilirsiniz. 

 

Domain pazarı da oldukça geniştir. Kabul görecek bir alan adını bulduğunuzda binlerce lirayı tek bir alan adından kazanmanız mümkündür.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim