Survivor Ayşe Yüksel Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Survivor Ayşe Yüksel Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?
Survivor Ayşe Yüksel Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?
Survivor 2021 gönüllüler kadrosu içinde yer alan Ayşe Yüksel, yarışmadaki performansının yanı sıra kim olduğu da merak ediliyor. Peki Survivor Ayşe kimdir, kaç yaşında, nereli? gibi merak edilen detayları sizler için hazırladık. İşte sizlere Survivor Ayşe hakkında merak edilen detaylar...


TV 8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor 2021, başladığı günden beridir merakla takip ediliyor. Özellikle güçlü ver sert tavırlarıyla dikkat çeken Survivor Ayşe Yüksel, izleyiciler tarafından araştırılıyor. İşte sizlere Survivor Ayşe Yüksel kimdir, kaç yaşındadır, nereli? gibi soruların detaylarını konumuz içerisinde hazırladık.


İlgili Konu = Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?


Survivor Ayşe Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Henüz 21 yaşında olan Ayşe Yüksel, 2000 doğumludur. Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Ayşe Yüksel, Düzce'de doğmuştur. Üniversite'de spor yöneticiliği okuyor. İşte Survivor Ayşe kendini, "Ayşe Yüksel, 23 Mayıs 2000 tarihinde Düzce’de doğdum. Düzce Üniversitesi’nde spor yöneticiliği bölümünde 2. Sınıf öğrencisiyim. Ortaokulda masa tenisi eğitimi aldım ayni zaman da 7. Sınıfta haltere başladım ve genç kategorisinde Türkiye’de 3. oldum. 1 yıl yaptıktan sonra bıraktım ve voleybola başladım. 6 yıl mahalli ligde voleybola devam ettim. Aynı zaman da voleybolun ikinci senesinde tenis antrenörlüğüne başladım 4 yıldır devam ediyorum. Aynı zaman da lisede de basketbol okul takımında yer aldım 3 yıl. Üniversitede 1 yıl futsal ve yüzme dersi gördüm. Şuan tenis hocalığı yapıyorum ve okuyorum." sözleriyle tanıtıyor.


Bu konumuzda sizlere Survivor 2021 gönüller kadrosu içinde yer alan Ayşe Yüksel hakkında bilgiler vermeye çalıştık. Özellikle Survivor Ayşe kimdir, kaç yaşında, nereli gibi merak edilen soruların cevaplarını verdik. Peki size güçlü ve sert yapıya sahip olan genç Survivor 2021 yarışmacısı Ayşe Yüksel yarışmayı kazanabilir mi?


İlgili Konular

1- Suvivor İlayda Şeker Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

2- Survivor Hanzade Ofluoğlu Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

3- Survivor Nisa Bölükbaşı Kimdir, Kaç Yaşındadır, Hayatı?


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim