Survivor Batuhan Karacakaya Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Survivor Batuhan Karacakaya Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?
Survivor Batuhan Karacakaya Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?
Survivor 2021 ünlüler takımı kadrosunda yer alan Batuhan Karacakaya'yı muhtemelen birçoğunuz Aşk-ı Memnu adlı diziden hatırlayacaksınız. Aşk-ı Memnu Bülent karakteriyle hatırlayacağınız Batuhan Karacakaya kimdir, kaç yaşında? gibi merak edilen detayları konumuzda hazırladık.


Survivor 2021 yarışmasının başlamasının ardından yarışmacıları kim oldukları merak ediliyor. Özellikle Aşk-ı Memnu dizisinden tanıyacağınız Batuhan Karacakaya'nın kaç yaşında olduğu gibi detaylar merak ediliyor. İşte sizlere Aşk-ı Memnu Bülent'i Survivor Batuhan Karacakaya'sı kim olduğuna dair bilgileri paylaşıyoruz.


Survivor Batuhan Karacakaya Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Aşk-ı Memnu'nu Bülent'i olarak hatırladığınız genç oyuncu Batuhan Karacakaya Survivor 2021 yarışmasına katılmasıyla merak konusu oldu. Peki Batuhan Karacakaya kimdir, kaç yaşında? Batuhan Karacakaya 2008 ile 2010 seneleri arasında yayınlanan Aşk-ı Memnu adlı dizide Bülent Ziyagil karakterine can vermiştir. Daha sonra Diriliş Ertuğrul Dündar, Umutsuz Ev Kadınları Mert gibi dizilerin yanı sıra bir çok filmde de rol almıştır. Batuhan Karacakaya, 5 Şubat 1997 tarihinde doğmuştur. Yani şuanda 23 yaşındadır. Batuhan Karacakaya nereli diye merak edenler için de İstanbul doğumlu olduğu kaynaklarda belirtilmektedir.


İlgili Konu = Survivor Meryem Kasap Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?


Survivor Batuhan Karacakaya Hakkında Birtakım Şeyler

Annesi Gülhayat Karacakaya, babası ise Birol Karacakaya olan Batuhan Karacakaya boyu kaynaklarda 1.80 metre olarak belirtiliyor. Batuhan Karacakaya kilosu ise boyu ile orantılı 75 kilogramdır. Burcunu merak edenler için de Kova burcu olduğunu söyleyebiliriz.


Bu konumuzda yine Survivor 2021 ünlüler takımı içerisinde yer alan Batuhan Karacakaya kimdir, kaç yaşındadır? gibi soruların cevaplarını vermeye çalıştık. Ayrıca Batuhan Karacakaya nereli acaba diyenler için de yanıtını konumuz içerisinde verdik. Batuhan Karacakaya boyu ve kilosu ne kadar acaba diye merak edenleri de elbette ki geri çevirmeyip konumuz içerisinde belirttik. Peki sizce Batuhan Karacakaya Survivor 2021 yarışmasını kazanabilir mi?


İlgili Konular

1- Survivor Merve Aydın Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

2- Survivor Hayrettin Karaoğuz Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boyu, Kilosu?

3- Survivor İsmail Balaban Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim