Survivor Cemal Hünal Kimdir, Kaç Yaşında? Cemal Hünal Nereli, Eşi?

Survivor Cemal Hünal Kimdir, Kaç Yaşında? Cemal Hünal Nereli, Eşi?
Survivor Cemal Hünal Kimdir, Kaç Yaşında? Cemal Hünal Nereli, Eşi?

Birçoğumuzun Issız Adam adlı filmden tanıdığımız Cemal Hünal, Survivor 2021 kadrosu arasında yer alıyor. Peki Survivor Cemal Hünal kimdir, kaç yaşında? Hadi gelin birlikte Survivor yeni sezon kadrosunda yer alan Cemal Hünal nereli olduğunu ve daha fazlasını görelim.


Acun Ilıcalı'nın resmi Instagram hesabında 'Issız Adam, Issız Ada' paylaşımıyla duyurduğu Cemal Hünal, Survivor 2021 yarışmacıları arasında yerini aldı. Sevilen yarışma programına Cemal Hünal'ın katılması sonrasında elbette Cemal Hünal kimdir, kaç yaşındadır? gibi sorular merak konusu oldu. Bizlerde sizlerin meraklarını gidermek için Cemal Hünal boyu, kilosu gibi detayları konumuz içinde hazırladık.


Bakınız = Survivor Öykü Çelik Kimdir, Kaç Yaşında? Öykü Çelik Nereli, Eşi?


Survivor Cemal Hünal Kimdir, Kaç Yaşında?

Öncelikle Cemal Hünal kimdir sorusunun cevabını verelim. Vikipedi'den alınan bilgi doğrultusunda, Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gönderildi. Cemal Hünal, Türk dizi ve film oyuncusu olarak tanınmaktadır. Özellikle Issız Adam, Romantik Komedi gibi filmlerdeki üstün başarısı ile tanınan Cemal Hünal, Adanalı, Asi, Bir Zamanlar Osmanlı, Paramparça, Seni Bana Yazmışlar, Her Sevda Bir Veda, Leyla'nın Evi gibi daha birçok film ve dizi rol almıştır. Survivor Cemal Hünal kaç yaşında, nereli? Cemal Hünal, 2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul'da doğmuştur.


Survivor Cemal Hünal Boyu, Kilosu?

Cemal Hünal eşi Lale Cangal olarak bilinirken Cemal Hünal boyu ise 179 cm olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle fit bir vücuda sahip olan Cemal Hünal kilosu ise 76 kilogram olarak biliniyor.


İlgili Konular

1- Survivor Nisa Bölükbaşı Kimdir, Kaç Yaşındadır, Hayatı?

2- Survivor Cemal Can Canseven Kimdir, Kaç Yaşında? Survivor Cemal Sevgilisi, Hayatı

3- Survivor Elif Kimdir? Survivor Elif Gören Nereli, Yaşı, Eşi?


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim