Survivor Hanzade Ofluoğlu Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Survivor Hanzade Ofluoğlu Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?
Survivor Hanzade Ofluoğlu Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?
Survivor 2021 kadrosunda yerini alan Hanzade Ofluoğlu, performansı merak edilirken kim olduğu da oldukça merak ediliyor. Peki Survivor Hanzade kimdir, kaç yaşında? Var Mısın Yok Musun yarışmasında yarışan Hanzade Ofluoğlu nereli? İşte Hanzade Ofluoğlu hakkında merak edilenler..


Daha önce Yok Böyle Dans adlı yarışmada sunuculuk yapan Hanzade Ofluoğlu, yine Acun Ilıcalı'nın yarışması olan Var Mısın Yok Musun adlı yarışmada yarışmacı olmuştu. Survivor 2021 gönüller kadrosunda yer alan Hanzade Ofluoğlu, daha önce Survivor yarışmasında da sunuculuk yaptı.


Survivor Hanzade Ofluoğlu Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

1988 tarihinde İzmir'de doğan Hanzade Ofluoğlu, adını ilk olarak Var Mısın Yok Musun adlı yarışmaya katılarak duyurdu. Daha sonra Yok Böyle Dans adlı yarışmada kısa bir süre sunuculuk yapan Survivor Hanzade, bunun yanı sıra Survivor yarışmasında da sunuculuk yapmıştır. 5 yıl süre boyunca Acun Medya'da sunuculuk yapmıştır.


İlgili Konu = Survivor 2021 Kadrosunda Kimler Var? Survivor 2021 Ne Zaman Başlayacak?


Survivor Hanzade Hakkında Birtakım Şeyler

Hanzade Ofluoğlu boyu kaçtır? acaba diye merak edenler için 1.70 metre boyunda olduğu kaynaklarda belirtilmektedir. Survivor Hanzade kilosu kaçtır? diye soracak olursanız, 54 kilogram olduğu kaynaklarda belirtiliyor. Son 3 yıldır takım sporlarından olan flagfootball oynayan Hanzade Ofluoğlu evli mi? Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Hanzade tam tamına 10 senedir evlidir ve eski soyadı da Durmuş'tur.


Gördüğünüz üzere sizlere bu konumuzda Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Hanzade Ofluoğlu kimdir, kaç yaşındadır? gibi merak edilen soruların cevaplarını vermeye çalıştık. Bunun yanı sıra acaba Survivor Hanzade boyu, kilosu kaç olduğunu merak edenler için de kısaca bilgiler sunduk. Peki Hanzade Ofluoğlu Survivor 2021 yarışmasını kazanabilir mi?


İlgili Konular

1- Survivor Meryem Kasap Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

2- Survivor Çağrı Atakan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Dizileri?

3- Survivor Merve Aydın Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim