Survivor Hayrettin Karaoğuz Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boyu, Kilosu?

Survivor Hayrettin Karaoğuz Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boyu, Kilosu?
Survivor Hayrettin Karaoğuz Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boyu, Kilosu?

Survivor 2021 ünlüler takımı içinde yer alan Hayrettin kimdir, kaç yaşında? gibi sorular merak ediliyor. Oyuncu ve komedyen olan Hayrettin Onur Karaoğuz hakkında merak edilen tüm detayları sizler için konumuzda hazırladık.


Hayrettin adını muhtemelen birçoğunuz duymuş olabilirsiniz. Daha önceleri televizyon ekranlarında sunduğu 'Hayrettin' adındaki komedi programıyla tanınıyor. Son zamanlarda Kalk Gidelim adlı dizide oynadığı karakter ile de dikkat çektiği biliniyor. Peki Hayrettin kaç yaşında, nereli?


Survivor Hayrettin Karaoğuz Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Genel olarak Hayrettin ismiyle tanınan komedyenin tam adı Hayrettin Onur Karaoğuz'dur. Türk internet ünlüsü olarak bilinen sunuculuk ve oyunculuk yapmış olan Hayrettin, Türk komedyen olarak bilinmektedir. Peki Hayrettin kaç yaşında? Hayrettin şuanda 30'lu yaşlarda. Yani 1 Ocak 1984 doğumlu. Peki Hayrettin nereli? Hayrettin'in kaynaklara göre İstanbul'da doğduğu belirtilmektedir.


İlgili Konu = Survivor Meryem Kasap Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?


Survivor Hayrettin Hakkında Birtakım Şeyler

Eğitim hayatına Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu’nda başlayan Hayrettin, daha sonra Yahya Kemal Beyatlı Lisesi'nden mezun oldu. 2004 senesinde ise Kadir Has Üniversitesi reklamcılık bölümünü kazandı. Peki Hayrettin boyu kaç? Kaynaklara göre ünlü komedyen, 1.78 metre boyunda. Hayrettin Karaoğuz kilosu ise 75 olarak biliniyor.


Bu konumuzda sizlere Survivor 2021 ünlüler takımı kadrosunda yer alan Hayrettin Onur Karaoğuz hakkında bazı bilgiler vermeye çalıştık. Ünlü komedyen ve oyuncu olan Hayrettin nereli olduğunu merak edenler için konumuz içerisinde hazırladık. Peki sizce Hayrettin Survivor 2021 yarışmasını kazanmayı başarabilecek mi?


İlgili Konular

1- Survivor Merve Aydın Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

2- Survivor Melis Sezer Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

3- Survivor Öykü Çelik Kimdir, Kaç Yaşında? Öykü Çelik Nereli, Eşi?


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim