Survivor İsmail Balaban Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Survivor İsmail Balaban Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?
Survivor İsmail Balaban Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?
Survivor 2021 ünlüler kadrosunda yerini alan diğer bir yarışmacı ise İsmail Balaban oldu. Peki İsmail Balaban kimdir, kaç yaşında? Türk pehlivan İsmail Balaban hakkında merak edilen tüm detaylar konumuzda.


Türk pehlivan İsmail Balaban, Survivor 2021 ünlüler takımı kadrosunda yer alan isimlerden bir tanesi. Otuzlu yaşlarda olan başpehlivan İsmail Balaban'ın kim olduğu, nereli olduğu gibi detaylar en çok merak edilen sorular aralarında yer alıyor. Hadi gelin o zaman Survivor yarışmacısı İsmail Balaban hakkında merak edilenleri birlikte inceleyelim.


Survivor İsmail Balaban Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

İsmail Balaban, Türk başpehlivandır. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde birinci gelerek başpehlivan unvanını kazanmıştır. 2013 senesinde başpehlivanlığı kaybetmiş olsa da sonradan yapılan doping testi sonucunda Ali Gürbüz'ün sonuçları pozitif çıkınca, finalin birincisi seçildi. Peki İsmail Balaban kaç yaşında? 3 Eylül 1987 doğumlu olan Survivor 2021 yarışmacısı, şuanda 33 yaşında. İsmail Balaban, Antalya'nın Elmalı ilçesine bağlı Akçay mahallesinde doğmuştur.


İlgili Konu = Survivor Merve Aydın Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?


Survivor İsmail Balaban Hakkında Birtakım Şeyler

Peki İsmail Balaban boyu ne kadar? Kaynaklarda belirtilen bilgiler doğrultusunda başpehlivan İsmail Balaban'ın boyu 1.80 metredir. Yine kaynaklarda belirtilen bilgiler doğrultusunda İsmail Balaban kilosu ise 98 kilogramdır.


Bu konumuzda sizlere Survivor 2021 ünlüler takımı kadrosunda yer alan İsmail Balaban kimdir, kaç yaşındadır? gibi soruların cevaplarını vermeye çalıştık. Aynı zaman Survivor yarışmacısı İsmail Balaban boyu, kilosu ne kadar olduğunu da sizler için konumuzda belirttik. Ayrıca İsmail Balaban nereli sorusunun cevabını da konumuz içerisinde bulma şansınız mevcut.


İlgili Konular

1- Survivor Meryem Kasap Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

2- Survivor Melis Sezer Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

3- Survivor Hayrettin Karaoğuz Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boyu, Kilosu?


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim