Survivor Melis Sezer Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Survivor Melis Sezer Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?
Survivor Melis Sezer Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Survivor 2021 çok yakın zamanda başlayacak olmasından dolayı yarışmacıları içinde yer alan Survivor Melis Sezer kimdir, kaç yaşındadır? gibi sorular merak konusu oldu. İşte milli tenisçi Melis Sezer hakkında merak edilenler konumuzda..


Survivor Melis Sezer Kimdir?

Her sene izlenme rekoru kıran Survivor, bu sene de 9 Ocak 2021 tarihinde başlayacak. Survivor 2021 kadrosundaki isimlere buraya tıklayarak görebilirsiniz. İşte bu kadro içinde Melis Sezer yani milli tenisçi de yer alıyor. Peki Melis Sezer kimdir? Melis Sezer, Enka Spor Kulübü oyuncusu, Türk milli tenisçi olarak tanınmaktadır. Melis Sezer'in 2010 senesinde Avustralya Açık Grand Slam Gençler Turnuvası'nda ana tablodan katılmaya hak kazanan ilk Türk tenisçi unvanını aldı. 


İlgili Konu = Survivor Öykü Çelik Kimdir, Kaç Yaşında? Öykü Çelik Nereli, Eşi?


Survivor Melis Sezer Kaç Yaşında, Nereli?

2010 senesinde yaşadığı o başarı ile adından söz ettiren Melis Sezer yaşı ise oldukça merak edilen konulardan bir tanesi. O zaman gelin size cevabı verelim. Melis Sezer, 2 Haziran 1993 tarihinde doğmuştur. Yani şuan 27 yaşındadır. Peki tenisçi Melis Sezer nereli? Yaşını merak ediyorduk öğrendik peki milli tenisçi nereli onu da söyle arkadaş diyecek olursanız, onun cevabını da İzmir olarak sizlere verelim.


Survivor Melis Sezer Hakkında Bir Takım Şeyler

Kim olduğunu, nereli olduğu, yaşını ve hatta Survivor'a katıldığını da öğrendik fakat Melis Sezer boyu, kilosu kaç? bunları da bilmek istiyorum diyorsanız, gelin onlardan da bahsedelim. İnternetteki kaynaklardan alınan bilgilere göre milli tenisçi Melis Sezer'in boyu 1,68 metre olarak belirtilirken kilosu ise 54 kilogram olarak belirtilmiştir.


İlgili Konular

1- Survivor Cemal Hünal Kimdir, Kaç Yaşında? Cemal Hünal Nereli, Eşi?

2- Survivor Elif Kimdir? Survivor Elif Gören Nereli, Yaşı, Eşi?

3- Survivor Nisa Bölükbaşı Kimdir, Kaç Yaşındadır, Hayatı?


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim