Survivor Meryem Kasap Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Survivor Meryem Kasap Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?
Survivor Meryem Kasap Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Survivor 2021 ünlüler kadrosunda yer alan Meryem Kasap, geçen sene de yarışmaya katılmış fakat talihsiz bir kaza sonrasında yarışmadan ayrılmak zorunda kalmıştı. Peki Survivor Merye Kasap kimdir, kaç yaşında? İşte Survivor 2021 yarışmacıları arasında yer alan Meryem Kasap hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar konumuzda.


Survivor Meryem Kasap Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nereli?

3 çocuklu ailenin en küçüğü olan Meryem Kasap, milli atlettir. Atletizm dalında büyük başarılar elde Survivor Meryem Kasap, Trabzon'da doğmuştur. Meryem Kasap yaşı ise 1 Mayıs 1992 tarihinde dünyaya geldiği bilinmektedir. Geçtiğimiz sene yine ünlüler ekibinde yer alan fakat yaşadığı talihsiz bir olay sonrasında yarışmadan ayrıldı. Şimdi yine Survivor 2021 ünlüler takımda yer alan Meryem Kasap boyu 1,75 metre olarak bilinirken kilosu ise 58 kilogram olarak bilinmektedir. Meryem Kasap'ın göz rengi ise kaynaklarda belirtilene göre mavidir.


Bu konumuzda sizlere Survivor 2021 ünlüler takımında yer alan Meryem Kasap kimdir, kaç yaşında? gibi soruların cevaplarını vermeye çalıştık. Ayrıca güzel milli Türk atlet Meryem Kasap nereli olduğunu da konumuz içerisinde sizler için paylaştık. Bunun yanı sıra Survivor Meryem Kasap boyu ve kilosu hakkında da bilgileri sizlere sunmaya çalıştık. Sizce Meryem Kasap Survivor 2021'i kazanabilecek mi?


İlgili Konular

1- Survivor Melis Sezer Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

2- Survivor Öykü Çelik Kimdir, Kaç Yaşında? Öykü Çelik Nereli, Eşi?

3- Survivor Cemal Hünal Kimdir, Kaç Yaşında? Cemal Hünal Nereli, Eşi?


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim