Suvivor İlayda Şeker Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Suvivor İlayda Şeker Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?
Suvivor İlayda Şeker Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?
Survivor 2021 ünlüler kadrosunda yer alan ve güzelliği dikkat çeken Survivor İlayda Şeker kimdir, kaç yaşında? İşte sizlere Survivor İlayda boyu, kilosu gibi merak edilen detayları konumuz içerisinde hazırladık. Hadi gelin o zaman gönüller takımından Survivor 2021 ünlüler takımına geçen İlayda Şeker hakkında birtakım şeyler öğrenelim.


Yarışmada gönüllüler takımında ünlüler takımına geçen Survivor İlayda, bu hafta eleme potasına giden ilk isim oldu. Peki İlayda Şeker nereli, kaç yaşında? İşte cevapları..


Survivor İlayda Şeker Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Survivor 2021 ünlüler takımı yarışmacısı Survivor İlayda, Nevşehir doğumludur. 1994 senesinde doğan güzel yarışmacı, Sakarya Üniversitesi mezunu olarak biliniyor. 18 yaşında kadar ailesi birlikte yaşan İlayda Şeker, üniversiteyi kazanınca Sakarya'ya gitti. Sakarya'da Sakarya Üniversitesinden mezun oldu. Okulu bitince de İstanbul'daki dedesinin yanına giderek onla yaşamaya başladı.


İlgili Konu = Survivor Melis Sezer Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?


Survivor 2021 başlamadan önce İlayda Şeker, "İnsülinlerinizi hazırlayın, şekerinizi yükseltmeye geliyorum." şeklinde ifadelerle izleyicilere ne kadar iddialı olduğunu ifade etti.


Survivor İlayda Şeker Hakkında Birtakım Şeyler

Survivor İlayda Şeker evli mi? diye merak edenler için, kaynaklarda evli olmadığı belirtiliyor. İlayda Şeker boyu, kaynaklarda göre 1.74 metre olarak belirtiliyor. Yine Survivor İlayda kilosu ise 61 olarak kaynaklarda yer alıyor. Burcu ise ikizler olan İlayda Şeker mesleği, çalışmadığını ifade ediyor.


Survivor 2021 ünlüler takımı yarışmacısı İlayda Şeker kimdir, kaç yaşındadır? gibi merak edilen soruların cevaplarını vermeye çalıştık. Peki eleme potasında olan Survivor İlayda yarışmayı kazanabilir mi?


İlgili Konular

1- Survivor 2021 Kadrosunda Kimler Var? Survivor 2021 Ne Zaman Başlayacak?

2- Survivor Merve Aydın Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

3- Survivor Hanzade Ofluoğlu Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim