Web Semineri Vererek Para Kazanma

 

Web semineri vererek para kazannma. Web semineri vererek para kazanılır mı? Nasıl web semineri verebilirim? Web seminerine dair herşey.

 

 

Web Semineri Vererek Para Kazanma

 

Hayatınızın bir döneminde mutlaka seminere katılmışsınızdır.  Örneğin Sağlıklı Yaşam Koçu Fırat ÇAKIR'ın Hayat Ustalığı alanında seminerleri mevcuttur. 

 

Sizin de uzmanı olduğunuz bir alanınız varsa ve bu alanda hedef kitleye ulaşabilirim, anlatımım akıcıdır, bilgilerim güncel ve insanları tatmin eder diyorsanız illa ki fiziksel konferans vermeniz gerekmez. Web üzerinden seminer vererek para kazanabilirsiniz.

 

Seminer dediğimizde aklımıza genellikle yaşam, sağlık, insan ilişkileri gibi konular geliyor olsa da aslında bu doğru değildir. Özellikle web semineri vermek istiyorsanız birçok alanda seminer vermeniz mümkündür. 

 

Yemek yapma, resim yapma, web sitesi açma, yazılım yönetimi, grafik tasarımı, matematik, fizik, diğer dersler, plates veya aklınıza diğer ne geliyorsa! Burada önemli olan alanınızca güçlü bilgilere sahip olmanızdır.

 

Hatta bununla da sınırlı kalmamalısınız. Seminer videolarınızı YouTube gibi platformlara taşıyarak izleyicilerinizden de para kazanabilirsiniz.  

 

Web Semineri Düzenleyerek Nasıl Para Kazanabilirim?

 

Web semineri düzenleyerek para kazanmak hem eğlenceli hem de ciddi getirisi olan yöntemdir. Öncelikle, uzmanı olduğunuz konuda yol haritası oluşturmanız gerekmektedir. Uzmanlık alanınızı birkaç parçaya bölerek ilerleyen süreç halinde bir birisini tamamlayan seminerler vermelisiniz. 

 

Web üzerinden seminer vermeden önce başarılı seminer veren kişileri takip etmenizi önermekteyim. 

 

İlk birkaç seminerinizi ücretsiz vermeniz ve ücretsiz olarak YouTube'a yüklemeniz hedef kitlenize erişim için olanak oluşturacaktır. Belirli bir takipçi kitlesine ulaştığınızda artık ücretli seminer vermenizin zamanı gelmiş demektir. 

 

Web Seminerini Nasıl Verebilirim?

 

Web semineri (webinar) vererek internetten para kazanmak isteyenler için ücretsiz online seminer uygulamaları mevcuttur. Bunlara birkaç örnek vermek gerekirse,

 

  1. Demio
  2. JetWebinar
  3. WebinarNinja
  4. GoToWebinar
  5. Zoom

 

Online web semineri vermek oldukça kolaydır. Yeter ki yeterli zamanı ve ilgiyi gösteriniz.  


Seminerinizi vermeden önce seminer tarih ve saatini kaliteli bir broşürde Instagram, FaceBook ve Twitter gibi platformlarda mutlaka yakınlarınızla da paylaşım. Seminerinizi bir başkasına duyurabilecek ilk kişiler yakınınızda olan kişilerdir. 


Hatta mümkünse, yakınlarınızın da sosyal paylaşım uygulamalarının hikaye alanında seminer ilanınızı paylaşmalarını isteyin!


Web Semineri İle Ne Kadar Para Kazanırım?


Web semineri vererek mutlaka para kazanabilirsiniz. Kazanacağınız miktar uzmanlık alanınız ve size olan ilgi ile orantılıdır. 


Web seminerleri büyük kitleler ile değil küçük topluluğa hitap etmektedir. Bu sebeple, para kazanmaya kısa sürede başlayabilirsiniz ancak büyük paralar kazanmak için daha çok seminer vermeli, daha çok kitleye ulaşmalısınız.



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim