14 Şubat Sevgililer Günü 2021 Hangi Gün?

14 Şubat Sevgililer Günü 2021 Hangi Gün?
14 Şubat Sevgililer Günü 2021 Hangi Gün?

Şubat ayına girdiğimiz günden itibaren en çok araştırılan konulardan bir tanesi 14 şubat sevgililer günü 2021 yılı için hangi güne denk geliyor konusu oldu. Peki 14 Şubat hangi gün? Sevgililer günü hangi gün? İşte 14 Şubat sevgililer günü hakkında merak edilenler..


Sitemizin takipçileri bilecektir ki, daha önce '14 Şubat Sevgililer Günü Tarihçesi ve Neden Kutlanır' adlı konumuzda sevgililer günü hakkında bazı bilgiler sunmuştuk. Bu kapsamda da sevgililer günü hediyesi almayı düşünenler ya da sevdiğine sürpriz yapmak isteyenler 2021 sevgililer günü hangi güne denk geliyor diye merak ediyor.


14 Şubat Sevgililer Günü 2021 Hangi Gün?

Özel günler arasında yerini alan sevgililer günü, nasıl evlilik yıl dönümü unutulduğunda moral bozucu bir şey oluyorsa, bugün de unutulursa ortalık alevlenebiliyor. O nedenle tavsiyemiz telefonlarınızın alarmlarına ya da not defterinize 14 Şubat sevgililer günü tarihini kaydetmeniz olacak. Peki bu sene sevgililer günü hangi güne denk geliyor?


Takvimleri açtığımızda görüyoruz ki 2021 sevgililer günü hafta sonuna denk geliyor. Yani 14 Şubat günü geldiğinde takvimde 'Pazar' gününü görmüş olacaksınız. Peki 14 Şubat sevgililer günü sokağa çıkma yasağı var mı? Şu anki kısıtlamalar kapsamında hafta sonu sokağa çıkma yasağı mevcut. Sevgililer günü de hafta sonuna denk geldiği için muhtemelen evinizde kutlamanız gerekecek.


İlgili Konular

1- Evlilik Hayatınızda Uygulanması Gereken Altın Tavsiyeler

2- Dudak Uçuklatan Fiyatlarda Dünyanın En Pahalı 10 Topuklu Ayakkabı

3- Gördüğünüzde İnanmayacağız En İlginç 10 Kadın Çantası

4- Bursa Potanik Park, 20 Şubat'a Kadar Kapalı Kalacak!


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim