Android’e Clubhouse Uygulaması Geliyor

clubhouse android versiyonu

Son günlerin oldukça popüler uygulaması olmayı başaran Clubhouse, Android telefonlarda da kullanıma başlamak için çok sayıda uygulama geliştiricisini bünyesine kattı.

Podcast konuşma tarzına dayanan konuşmacıların el kaldırarak konuşma isteğinde bulunduğu yeni sosyal ağ Clubhouse kurucuları platformlarının Android sürümünü de geliştirmeye başladılar.

İlk olarak iOS kullanıcılarına sunulan Clubhouse uygulaması yeni çalışmalara başlayarak şimdi de Android cihaz kullananlara hitap edecek. Yakın zamanda Android versiyonu gelmesi düşünülen uygulamayı artık Android akıllı telefon sahipleri de kullanabilecek.

Clubhouse’nin ofisini ziyarette bulunan geliştirici Mopewa Ogundipe konuyla ilgili olarak Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Beni tanıyorsanız, tahminim yalnızca iOS uygulamaları hakkında söylediğim düşünceleri bilirsiniz. Bu nedenle söylemek isterim ki Clubhouse sosyal ağının Android platformuna aktarılması için çalışmalarda bulunan ekibe katıldığımı ve heyecanlı olduğumu söylemek isterim” dedi.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim