Blogger Etiketine Sahip Yayınlar Gösteriliyor Yazısını Kaldırma

 

Blogger etiketine sahip yayınlar gösteriliyor yazısını kaldırma konusunda kesin çözüm ve güncel bilgi. 2021

 

Blogger kullanıcılarının birçoğunun  '... etiketine sahip yayınlar gösteriliyor.' yazısı canını sıkmaktadır. Benim de canımı sıkması üzerine internet üzerinde araştırma yaptım fakat çözümlerden hiçbirisi sorunumu çözmeme yardımcı olmadı. Bunun üzerine, her tema ile uyumlu olan ... etiketine sahip yayınlar gösteriliyor yazısını kaldırma çözümünü sizlerle paylaşacağım.

 

 

Blogger Etiketine Sahip Yayınlar Gösteriliyor Yazısını Kaldırma

 

Benzer şekilde blogger üzerinde ' ... etiketine sahip yayınlar gösteriliyor ' yazısı da yer almaktadır. Çözüm yöntemimiz ile her iki sorunu da çözüme kavuşturacağız ve yazıları kaldıracağız.

 

Sorunların ne olduğuna bir gözatmakta fayda bulunmaktadır;

 


 Diğer bir sorun ise;

 


 

Öncelikle, ... etiketine sahip yayınlar gösteriliyor yazısını nasıl kaldıracağımıza gözatalım. 

 

İlk olarak, yazının yer aldığı herhangi bir sayfayı açıyoruz ve CTRL+U tuş kombinasyonuna basarak sayfanın kodlarına erişiyoruz. CTRL+F tuş kombinasyonu ile etiketine sahip yayınlar gösteriliyor şeklinde arama yapıyoruz. 

 

Altta yer alana benzer kodlar karşınıza çıkacaktır. 

 



 

 

CTRL+F ile etiketine sahip yayınlar gösteriliyor aramasını yaptığımız kodun bir üst kodunda <div class='queryMessage'> şeklinde kod göreceksiniz. Aynısı olması gerekmeyecektir. Bizi ilgilendiren, bir üst kodun class= den sonra ki kodun ne olduğudur. Yani, ilgili kodun sınıfıdır. Bizim temamızda queryMessage  ismindedir.İlgili kodu bulduğumuza göre artık silme işlemini yapabiliriz. Ayrıca, resimde de görüldüğü üzere search-label isimli bir kod da bulunmaktadır. Bu kod şimdilik aklımızın bir köşesinde bulunmalıdır. Konunun ilerleyen zamanlarında kullanacağız.


Blogger yönetim panelinden Tema sekmesine tıklıyoruz. Özelleştir alanının yanındaki açılır menüden HTML Düzenle'ye tıklıyoruz. Öncelikle, tüm kodları CTRL+A tuş kombinasyonuyla seçiyoruz, CTRL+C tuş kombinasyonu ile kopyalıyor ve bilgisayarımızın masaüstüne açacağımız .txt dosyasına kodları yapıştırarak kaydediyoruz. Bu sayede kodları yedeklemiş oluyoruz. Herhangi bir sorunda ilgili kodları kullanarak temamızı eski haline getirebiliriz.


Yedek alma işlemini tamamladığımıza göre HTML Düzenle'de CTRL+F ile
queryMessage kodunu arıyoruz. Birden çok kod çıkabilecektir. Önemli olan, benim altta vermiş olduğum koda benzer kodları belirlemektir. Benzemeyen kodun örneğini de vereceğim. 

 

Bulabileceğimiz Hatalı Kodlar Örneği;

 

 


 

Şimdi de bizim ihtiyacımız olan kodlara gözatalım. 




Konunun başında search-label kodunu unutmamanız gerektiği hususunda bir bilgi paylaşmıştım. Silmemiz gereken kodu queryMessage kodunu aradığımızda search-label isimli kodun altındak kodları silmek için tercih edeceğiz. 


Yalnızca, gösterdiğim alandaki kodları silmeniz yeterli olacaktır. Sizin temanızda da benzer şekilde yer alacaktır. 


Silme işlemini yaptıktan sonra sağ altta yer alan kaydet butonuna tıklıyoruz ve etiketine sahip yayınlar gösteriliyor yazısının yer aldığı sayfayı yenileyerek kontrol ediyoruz.




Resimde de görüldüğü üzere ilgili alan kaldırılmış oldu. Şimdi de ... aramasıyla eşleşen yayınlar gösteriliyor yazısını kaldıracağız. 


Bu işlemleri baştan tekrar yazmak gereksiz olacaktır. Yukarıda uygulanan adımlar aynı olacaktır.


Uygulamada sorun yaşamanız halinde yorum altından destek alabilirsiniz. Web sitenizin kodlarını inceleyebilir ve kaldırmanız gereken kodlar konusunda destek olabilirim. 


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim