Brave Browser ile BAT Token Nasıl Kazanılır ?


Brave Browser ve BAT Token Nedir ?

Brave Browser, Brave Software Inc tarafından geliştirilen açık kaynak kodlu ve chromium tabanlı ücretsiz bir web tarayıcıdır. Brave, kullanıcılanırın gizliliğini korumak için tasarlanmıştır . Ayrıca reklam engelleme gibi özelliklere de sahiptir .


Bunların yanında Brave geliştiriciler, reklam verenler, yayıncılar ve kullanıcıları bir araya getirerek tüm tarafların kazançlı çıkacağı bir reklamcılık modeli geliştirmeyi amaçlamaktadırlar. Bu modelde Ethereum blockchain ağına bağlı ERC-20 tabanlı bir token olan Basic Attention Token (BAT) kullanmaktadır .

Basic Attention Token (BAT) Nasıl Kazanılır ?
  • https://brave.com/ adresinde girin. Download Brave butonuna tıklayarak Brave Browseri indirin ve kurun .
  • Brave Browseri başlatın ve arama çubuğunun yanındaki üçgen şeklindeki BAT logusuna tıklayın ve Ödüllere Katıl seçeneğini tıklayarak Brave Ödülleri etkinleştirin. 

  • Tarayıcınızın adres çubuğuna brave://rewards/ yazarak ödül ayarlarınıza gidin ve "Reklamlar" seçeneğinin açık olduğundan emin olun . Reklam Ayarı kısmından saatte 5 reklam seçeneğini seçin .



"Reklam Açma - Reklam Ayarı "

  • Tarayıcınızda gezilirken sağ alt kısımda çıkan reklamlarla tıkladıkça BAT token kazanacaksınız . Ayrıca yeni sekme açtığınızda da reklam görüntüleyebilirsiniz . Yeni sekmede reklam yoksa F5 ile yenileyerek reklamları görüntülebilirsiniz .

"Örnek Reklam"
  • Kazandığınız tokenleri bir ay sonunda https://uphold.com/en-us adresinden açacağınız cüzdana çekebilir veya destekleğiniz içerik oluşturuculara bağışta bulunabilirsiniz . 
  • Sitemize bahşiş göndermek isterseniz sitemize girip Brave simgesine tıklayın ve aylık katkı ayarlayıp bir bahşiş gönder butonuna tıklayın :)







Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim