Bütçe Dostu 2500 TL Altı 5 Televizyon Önerisi

2500 tl televizyon önerisi

En iyi televizyon hangisi?

Kısa cevap verecek olursak, en iyi televizyon hangisi gibi bir soru sormak aslında yanlış bir düşünce olur. Bütçeye göre en iyi televizyon aramak en doğrusu olacak. Yoksa her yıl daha fazla fiyatlarla çok yüksek miktarlarda çeşit çeşit televizyonlar piyasaya çıkmaktadır. Her televizyonunda kendine özgü ayrı özellikleri var.

Televizyonun hayatımıza girmesiyle birlikte teknolojinin gelişmesi her gün yeni çıkan televizyonlarda farklı özellikler, güncellemeler vb. ortaya çıkarmaktadır. Günümüzde çeşitli segmentlerde ortaya çıkan fiyat/performans televizyonlarında geniş yelpazede ürünler yer almakta ve bunlardan birisini almaya karar verdiğinizde karşınıza bilinmedik birçok bilgiler çıkmakta. Bu kadar karmaşıklığın içerisinde bütçenize göre uygun fiyatlı En iyi TV modelini bütçenize göre seçmek en doğrusu olacaktır.

Uygun fiyatlı televizyon seçiminde bütçemiz 2500 TL ile kısıtlı olduğu için en iyi televizyonları derler iken ön planda tuttuğumuz ise smart tv, büyük ekran oranı, görüntü kalitesi, servis ağı ve birkaç özellik oldu.

Öneri Makale: Televizyon Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler!

Sizler için bütçe dostu 2500 TL altındaki 5 televizyon önerisinde bulunduk. Kullanıcı yorumları ve satış miktarları göz önüne alındığında işte o bütçe dostu televizyonlar;

Beko B40L 5845 4B

Servis ağı ülkemizde oldukça fazla olan Beko markalı televizyonu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. 100 cm ekran boyutundaki B40L 5845 4B modeli 600 Mhz PPR yazılımsal yenileme ile birlikte Dolby ses teknoloji ile sizlere yeterli ses seviyesini rahatlıkla sunabilecektir. USB, VGA, 2 HDMI Girişli Beko televizyon kendinden uydu alıcılı olması ile de HDMI girişlerini ek bağlantı yapabileceğiniz (Bilgisayar, Tablet, Harici Alıcı vb) imkânlara da sahip.

Profilo 40PA310E

Bosch grubunun üyelerinden olan Profilo markasına ait Profilo 40PA310E modeli 102 ekran oranı ile birlikte German + Nicam ses teknolojisi olan Profilo televizyon 3 HDMI girişine, 1 USB girişine sahip ve kendi içerisinde uydusunu barındırıyor. Ayrıca unutmadan söyleyelim; 300 Mhz PPR değeri vardır.

Grundig GDF 5950B

Arçelik beyaz eşya grubunda yer alan Grundig GDF 5950B model televizyon, 650 Mhz PPR değerinde. Magic Fidelity ses özelliğiyle çevresel ses sunduğunu ileri süren marka ayrıca Dolby ses teknolojisine de ev sahipliği yapıyor. USB, VGA, 2 HDMI girişi ile televizyon 100 cm ekran boyutunda.

Awox A204300S

2500 TL altındaki televizyonlarda Smart TV olur mu? Derseniz, Awox markası sizlere bu imkanı sunarak önplana çıkıyor. 109 cm ekran boyutundaki televizyonda VGA, 2 USB, 3 HDMI girişine ek bir çok özellik bulunmakta. Kendinden uydu alıcı Awox A204300S model televizyon wi-fi ile bağlantı kurarak Netflix, Chrome vb. markette bulunan tüm uygulamaları yüklemenize imkan sunuyor.

Regal 43R654F

Vestel grubunun içerisinde bulunan Regal 43R654F markalı televizyon 108 cm ekran boyutunda. German + Nicam ses teknolojili televizyonun Smart TV özelliğide bulunuyor. Kendinden uydu alıcısı uygun fiyatlı televizyon ayrıca VGA, USB, 2 HDMI girişine sahip.

Bu makale Şubat 2021 tarihinde ele alınmıştır. Aradan geçen zaman içerisinde televizyon fiyatları artmış ya da düşmüş olabilir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim