Clubhouse, 8 Milyon İndirmeye Ulaştı

clubhouse

Son dönemde en çok gündem olan sosyal ağ Clubhouse, 8 milyon indirmeyi geçti.

Son günlerin gündeminden inmeyen en çok konuşulan ve en çok konuşturan ünvanına sahip Clubhouse ilgi gün geçtikçe artıyor. Clubhouse’nin ilgi görmesi Facebook ve Twitter’ın da ilgisini çekmiş durumda.

Araştırma şirketi App Annie’nin sunmuş olduğu verilere göre Clubhouse 16 Şubat 2021 tarihi itibarıyla dünya çapında 8 milyon indirmeyi aşarak 8.1 milyon sınırına ulaştı. İki hafta gibi kısa süre içerisinde 3.5 milyon kullanıcı artışı yaşayan Clubhouse özellikle Birleşik Krallık, Japonya, Brezilya ve ülkemizde oldukça ilgi gördü.

clubhouse istatistiksel indirme sayısı

Yüksek indirmelerin sayısını influancer ve yüksek takipçi profillerinin Clubhouse’de yer almasına da bağdaştıranlar oldukça fazla. Bu kişilerin arasında Elon Musk, Mark Zuckerberg sadece birkaç örnek olarak verilebilir.

Clubhouse Nedir?

Bilgisi olmayanlar için Clubhouse sesli sohbet şekline dayanan bir sosyal ağ platformudur. Clubhouse dahil olan kullanıcılar kişilerin gerçek zamanlı olarak konuşmalar yaptığı odalar kurabiliyor ya da bu odalara katılabiliyor. Podcast benzeri sisteme de benzetilebilir. Konuşmaların kaydedilmediğine de burada değinmekte fayda var. Yani devam eden konuşma sonlandırıldığında tekrar ulaşılamıyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim