Elon Musk Dogecoin Madenciliği Yaptığını Duyurdu

Elon Musk Dogecoin Madenciliği Yaptığını Duyurdu
Elon Musk Dogecoin Madenciliği Yaptığını Duyurdu
SpaceX ve Tesla’nın kurucusu Elon Musk, kripto para piyasasına el atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde profiline Bitcoin ve Dogecoin ile alakalı şeyler ekleyen Elon Musk, şimdi de Dogecoin madenciliği yapmaya başladığını açıkladı. Twitter’da Dogecoin’in resmi hesabında paylaştığı bir tweete yorum yapan Elon Musk, Dogecoin madenciliği yaptığını açıkladı.


Dogecoin sosyal medya hesabında “Some thoughts on the recent “whale wallet” debate: ( Son “balina cüzdanı” tartışmasıyla ilgili bazı düşünceler: )” şeklinde Reddit sayfasına yönlendiren bir tweet attı. Bunun üzerine de SpaceX ve Tesla’nın kurucusu Elon Musk, tweetin altına yorum yaptı. Yaptığı yorumda, “I just set up some little Doge mining rigs with my kids. It was fun. (Çocuklarımla küçük bir Doge madencilik sistemi kurdum. Eğlenceliydi. ) ” şeklinde ifadeler de bulundu.


Daha önceleri de Dogecoin’e büyük yatırımlar yaptığını işaret eden Elon Musk’ın Dogecoin madenciliğine başladığını bu şekilde herkese duyurmuş oldu. Bu da demek oluyor ki, ilerleyen zamanlarda Dogecoin’de büyük değerler kazanabilir.


İlgili Konular

1- Ripple Nedir, Ne İşe Yarar? Ripple (XRP) Nasıl Alınır?

2- Bitcoin 20 Bin Doları Aştı! Kripto Para Borsası Hızla Yükselerek Rekor Kırıyor!

3- Bluetooth Kendi Kendine Açılıyor Sorunu ve Çözümü


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim