En İlginç 6 Android Telefon Teması!

ilginç android temaları

Linux CLI Launcher

Her yazılımcının aşinası olduğu Linux işletim sisteminin mobil versiyonuna uyarlanmış hali. Tabi ki bilgisayarda ki Linux ihtiyaçlarını karşılamayacak ama telefonunuzda Linux kullanma hissini size yaşatacak bir telefon teması. Alışılmışın dışında olan bu tema ile telefonunuzu bambaşka bir görüntüye getirebilirsiniz. İlk başlarda biraz acemiliğini çekebilirsiniz ama zamanla alışıyorsunuz. Tema da uygulamalara erişmek için kısa kodlar kullanılıyor. Yükleme yaptıktan sonra size ayrıca yönlendirici bilgilerde veriliyor.

Aero Launcher

Minimalist bir yapıya sahip olan Aero Launcher, telefonunuzu daha kullanışlı bir hale getiriyor. Ana ekranında çok kullandığınız beş uygulamanın yanı sıra saat, batarya, arama ve kamera kısa yollarıda ekleyebiliyorsunuz. Diğer uygulamalar ise sağa kaydırdığınızda liste şeklinde gösteriliyor.

Indistractable Launcher

Minimalist tasarımlarda yapılmış olan erken erişim bir tema. Ana ekranda sizlere yine beş uygulama kısayolu ve saat, pil durumu gibi imkanlar sunar iken uygulamaları harf ahtapotu diyebileceğimiz harf dizilimden kolay bir şekilde bulabilmektesiniz.

AIO Launcher

Hem minimalist, hem çok kullanışlı, hem tek ekranda bir tema istiyorum! Diyorsanız AIO Launcher tam size göre. Uygulama ana ekranında bir çok widget özelliğine destek vererek bütün işlemlerini tek ekranda halletmenizi sağlıyor. Minimalist bir tasarıma sahip olan AIO Launcher da uygulamalara ekranın solunda liste şeklinde erişim var.

Launcher 10

En ilginç temamız bu olsa gerek, zamanında Windows Phone telefonları tutulmadı ama nedense insanlar Android telefonlarda Windows Phone arayüzü istiyorlar ve milyonlarca yüklemesi olan bir android teması. Çok uzun süreler Windows phone arayüzüne aşina olan birisinin ihtiyaçları karşılayabilecek temamızda, özelleştirmeler oldukça fazla.

Win-X Launcher

Telefonda bilgisayar gibi Windows işletim sistemi görünümü istiyorsanız, Win-X Launcher teması tam size göre. Tabletlerde daha elverişli olan tema telefonlarda da kullanılmakta tabi ki… Mobil cihazınızda OTG desteği var ise kablosuz klavye Mouse kullanarak mobil cihazınızı bambaşka bir şekilde deneyimleyebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim